Tehno
CANON PREDSTAVLJA

Pristupačni pisači TS205 i TS305 namijenjeni praktičnom kućnom ispisu
Objavljeno 29. prosinca, 2017.

Ispis neprocjenjivih trenutaka s prijateljima i obitelji sada je lak zahvaljujući novim pisačima PIXMA, bez obzira na to stvarate li fotokolaž ili sliku koju ćete kod kuće staviti na vrata hladnjaka, TS205 i TS305 ispisuju fotografije bez obruba dimenzija 10x15 cm za samo 65 sekundi.

Za perfekcioniste u obitelji, Canonova tinta daje vrhunske rezultate. Koristi se pigmentna crna tinta za najoštriji ispis teksta te tekuće boje za žive ispise najviše kvalitete.

TS205 i TS305 stvoreni su s naglaskom na produktivnost i cjenovnu učinkovitost sa značajkama kao što je automatsko uključivanje i isključivanje radi uštede energije kad se pisač ne koristi. Korisnici mogu i ispisivati i kopirati čitave dokumente s poboljšanim donjim marginama, a opcionalni XL tintni ulošci znače manje ponovnog punjenja i više ispisivanja. Crni XL tintni uložak može ispisati otprilike 2,2 puta više stranica u usporedbi sa standardnim ulošcima, što je doista izvanredno.

Moguće je izbjeći ručno mijenjanje papira koje oduzima vrijeme jer pisači dolaze sa senzorima za samostalno praćenje razine papira. TS305 je kompatibilan sa servisima AirPrint i Mopria, pa ćete moći uživati u svim prednostima bežičnog povezivanja. Ispis s pametnog telefona ili tableta nikad nije bio brži ni praktičniji.

Preuzmite aplikaciju Canon PRINT za iOS i Android da biste dodatno iskoristili mogućnosti pisača. Ispisujte s mobilnog uređaja kao i iz aplikacija s pomoću značajke PIXMA Cloud Link – bez obzira na to je li riječ o najnovijem selfiju s Instagrama ili važnom dokumentu sa servisa Google Drive. U svakom trenutku možete biti povezani s pisačem TS305: čak i ako vas Wi-Fi veza iznevjeri, pisač neće. Jednostavno i lako odaberite načine rada Wi-Fija – odaberite povezivanje preko uobičajenog Wi-Fi usmjerivača ili bez njega, preko pristupne točke.

Više nikad nećete morati brinuti zbog zaglavljenog papira ili njegova nedostatka zbog ispisa. Kad je TS305 povezan preko Bluetootha, aplikacija Canon PRINT dojavljuje vam pogreške i prije nego što se one pretvore u problem, s izravnim vezama na internetski priručnik s jednostavnim koracima za otklanjanje poteškoća. Pisačem TS305 možete slati personalizirane jedinstvene poruke s pomoću Canonove aplikacije Message in Print te podijeliti svoju priču s prijateljima i obitelji na nov i zabavan način. Posebnost je mogućnost umetanja nevidljivih poruka – primjerice rođendanske poruke ili videozapisa sa servisa YouTube – koje mogu vidjeti samo najdraže osobe.M.R.