Mozaik
NAJPRODAVANIJI ALBUMI

“Život nije siv” opet
je na samom vrhu
Objavljeno 27. prosinca, 2017.

Mlada talentirana Osječanka Mia Dimšić 2017. godinu privodi kraju u velikom stilu. Nakon priznanja za izvođačicu godine koje joj je dodijelila Hrvatska diskografska udruga te rasprodanog božićnog koncerta u Lisinskom, njezin debitantski album “Život nije siv” ponovno je najprodavanije domaće izdanje tjedna.

Na drugom mjestu nalazi se kompilacija prigodnih pjesama “Božić je...”, u izdanju Hit Recordsa, dok je na trećem Željko Bebek s albumom “Ono nešto naše”. Četvrto mjesto i najviši ulaz liste pripali su Zdravku Čoliću i njegovu novom albumu “Ono malo sreće”. Prvih pet službene top-liste prodaje ponovno zatvara Dražen Zečić s novim albumom “Ja te volio nisam”.

U kategoriji inozemnih izdanja na prvom mjestu i ovaj put nalazi se grupa U2 s albumom “Songs of Experience”. Na drugom mjestu su album “Divide” i Ed Sheeran, a na trećem Rolling Stonesi s izdanjem “On Air (Live from the BBC)”.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana