Regija
PRIKUPLJALI NAMIRNICE

Donacija hrane za socijalnu samoposlugu
Objavljeno 26. prosinca, 2017.

VIROVITICA - Savjet mladih Virovitičko-podravske županije organizirao je prikupljanje raznih namirnica za potrebe virovitičke socijalne samoposluge koja djeluje pri Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica. Prikupljene potrepštine u socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” predali su virovitičko-podravski župan Igor Andrović, zamjenik župana Marijo Klement, pročelnica Ureda župana Jasna Abramović te predsjednica županijskog Savjeta mladih Sanja Sudar.

- U akciju darivanja uključili su se i djelatnici Virovitičko-podravske županije na čelu sa županom Igorom Androvićem te županijske institucije i ustanove. Svatko od djelatnika je tijekom tjedna donosio namirnice koje su najpotrebnije korisnicima i tako je prikupljena ova vrijedna donacija – rekla je Sanja Sudar, predsjednica županijskog Savjeta mladih.

Osim toga, socijalnoj samoposluzi “Djelo ljubavi” doniran je i med pčelara s područja Virovitičko-podravske županije. Na hvalevrijednoj donaciji zahvalila je Sanja Kirin, potpredsjednica Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Virovitica, podcrtavši kako je svaka pomoć dobro došla, istaknuvši upravo primjer djelatnika Virovitičko-podravske županije.

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica djeluje na području grada Virovitice i susjednih pet općina. U prikupljanju hrane i potrepština, uz volontere, uključile su se i brojne udruge, osnovne i srednje škole, na čemu su u Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica posebno zahvalili.V.G.

U akciju darivanja uključili su se i djelatnici Virovitičko-podravske županije na čelu sa županom Androvićem

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana