Crna kronika
OSIJEK: INTERVENCIJE NA BADNJAK

Vatrogasci provaljivali vrata stanova pa pomagali nemoćnim vlasnicima
Objavljeno 27. prosinca, 2017.

OSIJEK - Dvije osobe u Osijeku spasili su vatrogasci iz zaključanih stanova na Badnjak. Jedna osoba “zapela” je u kadi, a druga je zapomagala, no nije mogla doći do vrata da bi ih otključala. Operativno dežurstvo Javne profesionalne vatrogasne postrojbe (JPVP) Grada Osijeka u 6.17 dobilo je dojavu da je u stanu u Ulici Hrvatske Republike, u središtu Osijeka, osoba koja zapomaže i ne može sama otvoriti vrata. Na intervenciju je odmah poslano vatrogasno vozilo s dva vatrogasca.

- Nakon dolaska na mjesto intervencije, u 6.31, dočekala nas je policijska patrola. Specijalnim alatom za otvaranje vrata otvorili smo vrata stana te omogućili djelatnicimapolicije i Hitne medicinske pomoći da uđu u stan i pruže pomoć bolesnoj osobi – doznajemo od profesionalnih osječkih vatrogasaca.

Istog dana u 20.35 osječki su vatrogasci dobili poziv u pomoć iz Kaštelanske ulice u osječkom naselju Jug II. Došavši na mjesto intervencije, u 20.40, specijalnim alatom za otvaranje vrata, uz nazočnost policajaca, vatrogasci su otvorili vrata te u kupaonici zatekli stariju vlasnicu stana koja je ležala u kadi i nije mogla sama izići. Uz pomoć susjeda vatrogasci su ženi pomogli da iziđe iz kade.S.Lacić

Možda ste propustili...

POLICIJA BRZO REAGIRALA U ĐURĐENOVCU I TRNAVI KOD ĐAKOVA

Riješeno razbojništvo i prijevara starice

VINKOVCI: OZLIJEĐEN 54-GODIŠNJAK

Nakon svađe i tučnjave nožem ubo vršnjaka

GASILI U ĐURĐENOVCU I PODGORAČU

Dvije intervencije našičkih vatrogasaca

Najčitanije iz rubrike