Osijek
RADOVI NA STAROM ALJMAŠKOM KINU

Uređuju multimedijalni centar
Objavljeno 27. prosinca, 2017.

Staro aljmaško kino sigurnim korakom napreduje u svojoj prenamjeni u Turističko-informativni centar Aljmaš (TICA). Projekt je to kojim je stari objekt u središtu sela potpuno uređen što se tiče građevinskih i završnih radova na vanjskom dijelu. Sada se nastavlja s planiranim radovima uređenja Centra za posjetitelje punim intenzitetom.

- U dosadašnjim fazama provedeni su građevinski radovi te se pristupilo unutarnjem uređenju radi stvaranja pretpostavki za postavljanje modernih tehnologija koje će ciljanoj skupini posjetitelja - turistima, a posebice kategoriji osoba s invaliditetom (slijepi i slabovidni) općinu Erdut te njezine turističke potencijale predstaviti na najbolji mogući način. U ovoj etapi radova naglasak je na izvođenju radova unutar objekta, i to uređenje stropa, zidova i poda, uređenje sanitarnih čvorova te postavljanje elektroenergetskih i vodovodnih instalacija. Posebno su važni radovi na elektroinstalacijama, odnosno svi pripremni radovi za ugradnju modernih tehnologija koje će biti ključni element specifičnosti Centra te upotpuniti turističku ponudu područja novim i zanimljivim sadržajima - kaže Siniša Bulajić, projekt-menadžer u Poduzetničko-razvojnom centru općine Erdut lokalnoj razvojnoj agenciji d.o.o.

Načelnik općine Erdut Jugoslav Vesić ističe kako se realizacija projekta odvija uz sufinanciranje Ministarstva turizma Republike Hrvatske i Općine Erdut.

Projektnu aplikaciju za ovaj inovativan turistički projekt izradio je Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o. D. Pejić

Možda ste propustili...

IK JAVOR OBILJEŽAVA STO GODINA IZVIĐAŠTVA

Izviđači pozivaju djecu i mlade

GOSPODARSKA ZONA

Napreduje PIA Antunovac

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
oglas