Mozaik
JUBILARNI HUMANITARNI KONCERT

Deseti Rock Marinfest
danas u Vinkovcima
Objavljeno 27. prosinca, 2017.
U klubu Vanilla nastupaju: Jale, The Karambol, Septica, Atheist rap, Dječaci i Let 3

Kraj prosinca vrijeme je rezervirano za Rock Marinfest, festival humanitarnog karaktera koji ove godine slavi svoj jubilarni, deseti rođendan. Već dugi niz godina slovi kao jedan od najboljih festivala na istoku Hrvatske, a kako i ne bi, kada osim dobre glazbe donosi sreću i osmijeh na lica štićenika vinkovačke udruge Bubamara.

Udruga osoba s invaliditetom Bubamara Vinkovci kao organizator i ove je godine napravila spektakularni Rock Marinfest u spomen na tragično preminulog gitarista Marina Pokrovca.

- Prošlogodišnji Marinfest bio je prema nekim brojkama odličan, što ne znači da ove godine neće biti još bolji - rekao je Ivan Grigić, u ime Bubamare na predstavljanju festivala. Vizualni identitet plakata potpisuje tko drugi nego poznati vinkovački strip-crtač i rocker Dubravko Mataković.

Podsjetimo, Udruga za osobe s invaliditetom Bubamara započela je projekt otvaranja Buba bara pod sloganom “Ekstra kromosom za ekstra kavu”. Buba bar će nakon otvorenja zapošljavati osobe s invaliditetom, što za “bubamarce” znači ispunjenje njihovih snova te priliku da dokažu da su ravnopravan dio društva. Sav prihod od ovogodišnjeg Rock Marinfesta namijenjen je upravo otvaranju Buba bara.

U srijedu, 27. prosinca u vinkovačkom klubu Vanilla za Bubamaru i Buba bar nastupaju: Jale, The Karambol, Septica, Atheist rap, Dječaci i Let 3. Ranije najavljena grupa Pogreb X neće nastupiti zbog nemogućnosti nastupa u originalnom sastavu i odsutnosti jednog člana benda, objavili su ovih dana organizatori.

Početak festivala je u 20 sati, a cijena ulaznice iznosit će 70 kn na dan festivala. Ulaznice je moguće kupiti u Udruzi osoba s invaliditetom Bubamara, cafe-baru Maslina, cafe-baru Jazz, cafe-baru Colloseum, cafe-baru Saloon, cafe-baru Hang Loose i cafe-baru Rubirosa u Vinkovcima te u cafe-baru Jet Set u Cerni i cafe-baru Okac u Županji. Za one koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznice ranije, moguće je rezervirati karte po pretprodajnoj cijeni preko inboksa facebook-stranice Rock Marinfesta. Deseti, jubilarni Rock Marinfest održava se pod pokroviteljstvom Grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije te sponzora: hotel “Villa Lenije”, hostel “Plus”, Tiskara Zebra, tvrtka Elemont Neon, Zampa i Karlovačke pivovare. Također, za posjetitelje koji dolaze HŽ putničkim prijevozom osiguran je popust od 40 % na povratnu kartu. Pokažimo humanost i podržimo projekt Buba bara! M.Kokaj

prihod

NAMIJENJEN JE OTVARANJU BUBA BARA

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana