TvObzor
BLAGDANI NA HBO KANALIMA

Premijere filmova i maratoni serija
Objavljeno 22. prosinca, 2017.

Tijekom božićnih blagdana HBO nudi niz filmskih premijera, kao i maratone popularnih serijala., U nastavku teksta izdvajamo neke od najzanimljivijih naslova. Također treba podsjetiti kako je od nedavno usluga HBO GO dostupna i direktno na internetskoj stranici hbogo.hr, gdje svi novi korisnici uslugu mogu isprobati mjesec dana besplatno aktiviranjem probnog razdoblja, bez obaveze.

Film “Božićna melodija” (A Christmas Melody) bit će prikazan 24. prosinca u 15.20 na HBO-u, a prati Kristin (Lacey Chabert), lijepu i elegantnu razvedenicu, talentiranu dizajnericu odjeće, i njezinu mladu kćer. Kristin je upravo morala zatvoriti svoj mali butik na Manhattanu i vratiti se u rodni grad u Ohiu te živjeti u starom domu svojih roditelja.

U potpuno animiranoj novoj verziji Štrumpfova tajanstvena karta šalje Štrumpfetu i njezine najbolje prijatelje Lumena, Trapavog i Hrgu na uzbudljivu utrku. Krenuvši na ludo putovanje puno akcije i opasnosti, Štrumpfovi su na putu otkrića najveće tajne u svojoj povijesti. “Štrumpfovi: Skriveno selo” (Smurfs: The Lost Village) pogledajte 24. prosinca u 20 sati na HBO-u.

“Istjerivači duhova” (Ghostbusters 2016) napokon se vraćaju, s novom postavom urnebesnih likova, a na programu HBO-a emitirat će se 25. prosinca u 10.25. Trideset godina nakon što je popularni originalni serijal osvojio svijet, redatelj Paul Feig donosi svjež pogled na ovu nadnaravnu komediju.

Dobitnik Oscara Ron Howard vraća se režiji najnovijeg bestselera u milijarderskom serijalu o Robertu Landgonu Dana Browna (“Da Vincijev kod”), “Inferno” (Inferno), u kojem poznati simbolog (opet glumi Tom Hanks) slijedi tragove povezane sa samim velikim Danteom, a na programu HBO-a bit će 25. prosinca u 20 sati.

Priča i likovi koje poznajete i volite oživljeni su u adaptaciji “Disneyeva“ animiranoga klasika “Ljepotica i zvijer” (Beauty and the Beast), kinematografskog događaja koji slavi jednu od omiljenih priča ikad ispričanih, a na programu HBO-a bit će 26. prosinca u 20 sati.

Na HBO 2 na Badnjak gledatelji će moći pogledati sva tri dijela zabavne komedije “Spy Kids”. Prvi dio bit će prikazan u 12.05, “Spy Kids 2: Otok izgubljenih snova” na rasporedu je u 13.30, a posljednji “Spy Kids: 3D” u 15.10 na HBO 2.

Na sam Božić na HBO 2 bit će prikazani sljedeći filmovi: “Božićna priča o igračkama” u 9.40, “Kung Fu Panda 3” u 12.25, “Ledeno doba 5: Veliki udar” u 14 sati, “Trolovi” u 15.35 te “Vaiana: Potraga za mitskih otokom” u 17.10.

Na Sv. Stjepana, 26. prosinca, HBO 2 ima Dan Pirata s Kariba u sklopu kojega će prikazati četiri nastavka popularnog serijala o Jacku Sparrowu i njegovim urnebesnim pustolovinama na moru. “Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera” na raporedu je u 11.25, “Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja” u 13.45, “Pirati s Kariba: Na kraju svijeta” u 16.15, a “Pirati s Kariba: Nepoznate plime” u 19.04. (N.K.)

 
Možda ste propustili...