Osijek
AD HOC CENTAR OSIJEK

Završna konferencija projekta “Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku”
Objavljeno 18. prosinca, 2017.

Ad Hoc, centar sudskih tumača i prevoditelja i škola stranih jezika, obilježava završetak provedbe projekta pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“. Projekt je financiran sredstvima Europske unije, točnije Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna je vrijednost projekta 1.189.500 kuna, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90 %. Isti je započet u prosincu 2016. i u prosincu 2017. uspješno je  okončan. Vrijednost projekta prepoznao je i sam Grad Osijek, a konferenciju u povodu završetka projekta otvorila je i najavila dogradonačelnica Žana Gamoš.


U proteklih godinu dana kroz veliko financijsko ulaganje i ozbiljan trud na provedbi informatizacije, Centar je podigao razinu kvalitete svojih usluga na zavidnu razinu kakvom se mogu pohvaliti samo najbolje škole i prevoditeljske agencije u najvećim svjetskim gradovima. Unaprjeđenje Ad Hoca sasvim sigurno pridonosi  razvoju i unaprjeđenju samog grada Osijeka, otvaranjem novih radnih mjesta i stalnim zapošljavanjem (u  proteklih devet mjeseci čak četiri novootvorena radna mjesta). Također, ostvarivanjem svakodnevnih među narodnih suradnji, Centar se pozicionira na zavidnom mjestu na poslovnoj međunarodnoj mreži te time pripomaže gradu Osijeku pri učvršćivanju njegove pozicije na karti međunarodno uspješnih poslovnih gradova.


Danas je Ad Hoc, centar sudskih tumača i prevoditelja i škola stranih jezika, tvrtka s 15 godina tradicije, s uredima u Osijeku i Zagrebu. Iz svojih ureda u Osijeku i Zagrebu kvalitetno i uspješno posluje, kako unutar granica Republike Hrvatske tako i na međunarodnoj razini. Tvrtka je od samih početaka usmjerena na rast i razvoj, što potvrđuje činjenica da danas ima 14 stalno zaposlenih i više od 60 vanjskih suradnika.

Ono što je karakteristika poslovanja Centra prije svega je kvaliteta, profesionalnost i stručnost, o čemu svjedoči rast svih pokazatelja poslovanja, ISO certifikati i reprezentativna referentna lista zadovoljnih klijenata, koja seže od Državnog odvjetništva, ministarstava, sudova, banaka, osiguravajućih društava, sportskih klubova, privatnih tvrtki, bolnica i medicinskih poliklinika pa sve do javnobilježničkih, odvjetničkih ureda i brojnih fizičkih osoba.


Ad Hoc – Centar sasvim sigurno nije jedina, ali je poticajna i pozitivna priča o uspjehu koja je krenula iz  grada Osijeka te je dokaz da i mi imamo znanja i sposobnosti postati liderom na području cijele Republike Hrvatske, ali i širiti se i uspješno poslovati na međunarodnoj razini.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike