Osijek
DJED BOŽIĆNJAK SLETIO U ZRAČNU LUKU OSIJEK

Iz zraka je padala kiša bombona
Objavljeno 17. prosinca, 2017.

Višegodišnja tradicija dočekivanja Djeda Božićnjaka koji u Osijek dolazi zrakoplovom nije iznevjerena ni ovih blagdana. Iako je subotnje prijepodne ponudilo pravu “vremensku galeriju”, od snijega, kiše, vjetra i sunca, Djed Božićnjak uz pomoć pilota tvrtke Air Pannonia i ovaj put uz jedinstven dolazak darivao je okupljenu djecu, među kojom su bili i štićenici Centra za pružanje usluga u zajednici “Klasje”.

Radosni trenutak dolaska dragog gosta iščekivao se na Zračnoj luci Klisa, djecu su prigodnim božićnim pjesmama uveseljavali mladi tamburaši, animatori i volonteri... ali to je potrajalo sve do trenutka kada se Djedica iz zraka prvo javio preko radiostanice, a potom djecu pozdravio preletom iznad Zračne luke bacajući bombone iz zraka. Tada su svi pohrlili na pistu osječkog aerodroma... Nakon slijetanja i srdačnog dočeka (gotovo da je Djedica ostao zarobljen u avionu!) uslijedilo je tradicionalno druženje i darivanje.

- Treću godinu zaredom raduje nas suradnja sa školom Primijenjene umjetnosti i dizajna. Na posebno kreativan način profesori i učenici animirali su djecu u radionici pod nazivom “Božićni mozaik prijateljstva”. Naime, prošlogodišnji radovi ove zajedničke suradnje već krase zidove i bor Dječjeg doma Klasje na što smo iznimno ponosni. Ovim djelom učimo djecu međusobnoj suradnji i gradnji prijateljstva od malih nogu - obrazložila je Zrinka Vlašić iz Air Pannonije. D. Kuštro

Možda ste propustili...

U RIJECI LJUBAVI POČELA PODJELA NAMIRNICA ZA LISTOPAD

Paketi života nadopunjeni kobasicama

U AMBULANTAMA STOTINE PACIJENATA

Stanišić: Zbog viroza nemojte ići liječniku!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAJSTARIJA OSJEČKA SLASTIČARNICA, NA ISTOJ DONJOGRADSKOJ LOKACIJI OD 1945.

Obiteljska slastičarnica Orijent čuvena po talijanskoj krempiti

2

JESENSKE ZARAZNE BOLESTI

Epidemija šarlaha u nekim
vrtićima nakon 15 godina

3

BIVŠI LOGORAŠI SRPSKIH KONCLOGORA OKUPILI SE U OSIJEKU

Rehak: Mi koji smo branili Hrvatsku još se nalazimo na Interpolovim tjeralicama

oglas