Osijek
DJED BOŽIĆNJAK SLETIO U ZRAČNU LUKU OSIJEK

Iz zraka je padala kiša bombona
Objavljeno 17. prosinca, 2017.

Višegodišnja tradicija dočekivanja Djeda Božićnjaka koji u Osijek dolazi zrakoplovom nije iznevjerena ni ovih blagdana. Iako je subotnje prijepodne ponudilo pravu “vremensku galeriju”, od snijega, kiše, vjetra i sunca, Djed Božićnjak uz pomoć pilota tvrtke Air Pannonia i ovaj put uz jedinstven dolazak darivao je okupljenu djecu, među kojom su bili i štićenici Centra za pružanje usluga u zajednici “Klasje”.

Radosni trenutak dolaska dragog gosta iščekivao se na Zračnoj luci Klisa, djecu su prigodnim božićnim pjesmama uveseljavali mladi tamburaši, animatori i volonteri... ali to je potrajalo sve do trenutka kada se Djedica iz zraka prvo javio preko radiostanice, a potom djecu pozdravio preletom iznad Zračne luke bacajući bombone iz zraka. Tada su svi pohrlili na pistu osječkog aerodroma... Nakon slijetanja i srdačnog dočeka (gotovo da je Djedica ostao zarobljen u avionu!) uslijedilo je tradicionalno druženje i darivanje.

- Treću godinu zaredom raduje nas suradnja sa školom Primijenjene umjetnosti i dizajna. Na posebno kreativan način profesori i učenici animirali su djecu u radionici pod nazivom “Božićni mozaik prijateljstva”. Naime, prošlogodišnji radovi ove zajedničke suradnje već krase zidove i bor Dječjeg doma Klasje na što smo iznimno ponosni. Ovim djelom učimo djecu međusobnoj suradnji i gradnji prijateljstva od malih nogu - obrazložila je Zrinka Vlašić iz Air Pannonije. D. Kuštro

Možda ste propustili...

ROBA ZAKUPACA NA TRŽNICI NIJE ZAŠTIĆENA

Tijekom noći iz metalnih klupa kradu robu

GRAĐANE ZBUNIO NATPIS NA PUTOKAZU

Otkad je Sjenjak ulica?

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSJEČKA OBITELJ NA JADRANU

Smještaj, prijevoz i hrana
od 5500 do 13.000 kn

2

JUTARNJA ŠETNJA OAZOM NA RUBU GRADA

Stanovnici Juga 2: Bajer je izvor pozitivne energije

3

DJELATNICI HOTELA OSIJEK PRIREDILI DOČEK KOLEGI - KUHARU REPREZENTACIJE

Chef Tomica Đukić važan je "začin" u uspjehu Vatrenih

oglas