Regija
GOSPODARSKA ZONA VUKOVAR

Otvoren novi poslovni objekt
Objavljeno 17. prosinca, 2017.

VUKOVAR

U Gospodarskoj zoni svečano je otvoren novosagrađeni servis za održavanje i popravak motornih vozila Autogasarius. Vlasnik Nebojša Šarac rekao je kako su od 2006. godine radili u iznajmljenom prostoru. Objekt u zoni bio je posve devastiran tijekom rata, te je ulaganjem vlastitih sredstava obnovljen i moderno opremljen.

- Vrijednost investicije je 2,2 milijuna kuna, a površina servisa je 1700 četvornih metara. Trenutačno imamo pet zaposlenih i planiramo uposliti još pet. Primarni je posao popravak automobila, odnosno automehanika, dijagnostika, autoelektrika, optika, s tim da imamo i autopraonicu. Prije dvije godine proglašeni smo najboljim autoservisom u Hrvatskoj izvan ovlaštene mreže servisa - naveo je Šarac, te dodao da je kao poduzenik zadovoljan poslovnom klimom u Gospodarskoj zoni, jer neke tvrtke rade 24 sata na dan. U novom će objektu biti organiziran i školski centar za obučavanje mehaničara i servisera za ugradnju autoplinskih sustava. Autogasarius je vodeći serviser u ovome dijelu Hrvatske za ugradnju uređaja za satelitsko praćenje vozila te razvijaju mrežu servisa u kojima se ugrađuju plinski sustavi.

Servis je otvorio gradonačelnik Ivan Penava, naglasivši kako je Gospodarska zona kroz povlaštenu cijenu nekretnine investiciju subvencionirala sa 740.000 kuna. Ocijenio je kako su u zoni vidljive drastične promjene, te dodao kako gradske vlasti podupiru gospodarstvenike i privlače nove investitore.D.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike