Učionica

Otvoren pristup svim udžbenicima Odjela za matematiku Sveučilišta
Objavljeno 17. prosinca, 2017.

Sukladno dugogodišnjoj izdavačkoj politici Odjela za matematiku Sveučilišta u Osijeku, svi sveučilišni udžbenici i priručnici kojima je izdavač Odjel, mogu se kupiti prema cijenama kojima se pokrivaju isključivo tiskarski troškovi.

Od 9. studenoga 2017. sva su izdanja u potpunosti javno dostupna u PDF formatu na adresi: http://www.mathos.unios.hr/ index.php/odjel/nasa-izdanja te se mogu slobodno koristiti u akademske svrhe. Otvorenim pristupom Odjel za matematiku želi osigurati da svi studenti i zainteresirani čitatelji pod jednakim uvjetima dobiju mogućnost pristupa izdanjima. Na taj način daje se doprinos i podrška konceptu otvorenog pristupa u znanosti i obrazovanju kojega od 2012. godine Europska komisija kao središnju strategiju s ciljem poboljšanja protoka znanja i inovacija.Tiskani primjerci izdanja mogu se po prilagođenim cijenama nabaviti u knjižari Nova, na Trgu Ante Starčevića.

Kristian Sabo
Možda ste propustili...

STUDIJSKO PUTOVANJE U SKLOPU POSLIJEDIPLOMSKOGA SPECIJALISTIČKOG STUDIJA KREATIVNA TERAPIJA U ROEHAMPTON UNIVERSITY U VELIKOJ BRITANIJI

Usavršavale znanja na londonskim studijima dramaterapije i terapije pokretom i plesom

PROF. DR. SC. DAMIR VAREVAC DEKAN GRAĐEVINSKOGA FAKULTETA OSIJEK

„Svaki je naš student svjestan svoje buduće uloge u društvu i odgovornosti“

STUDENTI I NASTAVNICI FERIT-A OSIJEK SUDJELUJU U PROJEKTU TEAMSOC21

Rješavali poduzetničke projektne probleme iz ICT-a i računarstva

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana