Crna kronika
TEŠKA PROMETNA NESREĆA U SAPCIMA, KOD SLAVONSKOG BRODA

Zabio se automobilom u betonski most, ozlijeđeni vozač u kritičnom stanju
Objavljeno 15. prosinca, 2017.

SAPCI

Jedna osoba bori se za život nakon prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak, u 10.15 sati, u mjestu Sapci, dvadesetak kilometara istočno od Slavonskog Broda.

Policajci Postaje prometne policije Slavonski Brod očevidom su utvrdili da je do prometne nesreće došlo jer se 50-godišnji vozač svojim automobilom nije kretao svojom prometnom trakom uz desni rub kolnika, nego je u jednom trenutku automobilom prešao na lijevu prometnu traku. Potom je preko travnate površine sletio u odvodni kanal, gdje je prednjim dijelom automobila udario u betonski kolni ulaz. Ozlijeđenom vozaču pružena je liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je utvrđeno da ima teške i za život opasne ozljede, te je zadržan na bolničkom liječenju. Protiv vozača policija podnosi prekršajnu prijavu.

Zavojita cesta u Sapcima već je bila kobna za nekoliko osoba. Posebno je bila tragična 2015., kada su u dvije prometne nesreće život izgubile dvije osobe, a nekoliko ih je ozlijeđeno. Sve nesreće zbile su se zbog neprilagođene brzine.S.Lacić

Možda ste propustili...

PODLEGAO OZLJEDAMA U SPLITSKOJ BOLNICI

Preminuo muškarac koji je izazvao eksploziju

TUČNJAVA I NAPAD U SLAVONSKOM BRODU

Izboden mladić nožem na autobusnom kolodvoru

ZAPLJENA DROGE U PAKRACU I PLETERNICI

Od troje dilera oduzeta "trava"