Mozaik
PRLJAVO KAZALIŠTE

Zbirka najboljih pjesama “Antologija”
Objavljeno 15. prosinca, 2017.

Jedan od najdugovječnijih i omiljenih rock-bendova svih generacija obilježava veliki jubilej. Za Prljavo kazalište s pravom se može upotrijebiti usporedba kako su, kao i vino ‘što starije tim bolje’, a za njima je četrdeset godina izuzetno respektabilnog rada.

U povodu toga Prljavo kazalište svojim je obožavateljima ponudilo nešto novo – trostruki cd box 'Antologija'. Na jednom mjestu objedinili su, prvi put, sve svoje najvažnije, najpamtljivije i najpoznatije pjesme.

'Antologija', ili ultimativna zbirka ključnih pjesama, u izdanju Suzy/Hit Recordsa u dojmljivom grafičkom oblikovanju Igora Kelčeca, donosi vam 45 pjesama Prljavog kazališta.

Bend koji je na svoj dojmljiv način oblikovao glazbenu scenu, od punka, novog vala, pa do rocka i pop-rocka, uvijek je ostao vjeran sebi i svom jedinstvenom identitetu. Zato je 'Antologija' izdanje koje ne smijete propustiti, jer je upravo na njemu sažeto četiri desetljeća bogatog rada benda koji je ispisao regionalnu glazbenu povijest. Trostruki cd box 'Antologija' Prljavog kazališta pronaći će svoje mjesto u srcima i na glazbenim policima svih poklonika benda. J.Kn.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike