Mozaik
OŠ “ANTUN GUSTAV MATOŠ” VINKOVCI

Prvi put uključeni u Erasmus+ projekt
Objavljeno 16. prosinca, 2017.

Ove je školske godine Osnovna škola “Antun Gustav Matoš” Vinkovci prvi put uključena u Erasmus+ projekt koji je dio Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 2 (suradnja među školama za inovacije i razmjenu dobre prakse). Prvi je projektni sastanak održan u Heraklionu u Grčkoj, a školu su predstavljali koordinatori: Ivana Grgljanić, učiteljica i Dario Dragun, ravnatelj.

- Ciljevi su nam podizanje motivacije kod učenika za učenjem engleskog jezika i pomaganje u izgradnji povjerenja u njihove jezične sposobnosti, poticanje učenika i učitelja na korištenje moderne informacijske i komunikacijske tehnologije, uključujući platforme e-učenja za rad i suradnju na Internetu – sustavno raditi na digitalnom opismenjavanju. Zahvaljujemo našim domaćinima na gostoprimstvu i veselimo se njihovu posjetu našoj školi - istaknula je Ivana Grgljanić.

Sudionici su se međusobno upoznali, predstavili svoje škole, gradove i države, izvijestili o ostvarenim projektnim aktivnostima i dogovorili nadolazeće, te upoznali školu 37 Dimotiko Sxoleio Irakleiou Kritis, članove kolektiva i dio bogate povijesti grada. M.Kokaj

Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike