Osijek
OTVOREN MCDONALD'S U DRINSKOJ

Velik izbor kava i slastica u McCafeu
Objavljeno 15. prosinca, 2017.

McDonald’sov restoran u Drinskoj ulici početkom tjedna ponovno je otvorio svoja vrata. Interijer je uređen po dizajnu “Wood&Stone”. U restoranu je 113 mjesta za sjedenje, a na terasi 148.

Sada, u novome ruhu, preuređen prema “Made For You” konceptu, McDonald's gostima donosi niz novosti – moderan način naručivanja, preko tri dvostrana samoposlužna kioska, pripremu hrane koja počinje tek nakon potvrde narudžbe, kako bi proizvodi gostu stigli još svježiji, te McCafé.

Samoposlužni kiosci gostima nude mogućnost da sami naprave narudžbu i odmah plate karticom na kiosku. Ako žele platiti gotovinom, nakon narudžbe na kiosku plaćaju na blagajni. Na kiosku je moguće i skenirati kupone s popustom koji su dostupni na McDonald’sovoj mobilnoj aplikaciji. Nakon plaćanja gost dobiva svoj broj narudžbe i na monitoru prati status svoje narudžbe. Kada su proizvodi pripremljeni, preuzima ih na pultu za preuzimanje narudžbi. Gosti koji vole “klasično” naručivanje i dalje mogu narudžbu i plaćanje obaviti na pultu za naručivanje. Nakon plaćanja na isti način prate pripremu svoje narudžbe i preuzimaju proizvode na pultu za preuzimanje.

McCafé pak dopunjuje uobičajenu McDonald’sovu ponudu bogatim izborom gurmanskih kava – od McEspressa ili crne kave do cappuccina, kave s mlijekom ili drugih toplih napitaka, sve uz bogatu ponudu kvalitetnih slastica, uključujući i novost – brownie kolač s malinom bez glutena. I. Solar

Najčitanije iz rubrike