Regija
NAUČIMO DOBROTU

Humanitarna akcija za siromašnije đake
Objavljeno 14. prosinca, 2017.

NAŠICE

Atmosfera humanosti, topline i prijateljstva već nekoliko dana vlada u OŠ Dore Pejačević Našice. U tijeku je, naime, tradicionalna humanitarna akcija “Naučimo dobrotu”, čiji je prihod namijenjen za plaćanje ekskurzija učenicima u potrebi. Učenici, nastavnici i roditelji izradili su razne božićne ukrasne predmete koje na stolovima u holu škole prodaju po simboličnim cijenama.

- Ova humanitarna akcija dio je projekta “Volontiramo i mi”, kojim želimo potaknuti volonterske aktivnosti, humanitarni rad učitelja i učenika te pridonijeti promidžbi rada škole - rekla je ravnateljica škole Jasminka Falamić. Dodala je da se kroz ovaj projekt proteže nekoliko različitih aktivnosti, od razvoja praktičnih vještina kreativnosti do poduzetništva kod učenika.

- Izrađujemo i prodajemo proizvode te djeca već sada mogu steći znanje kako nešto napraviti, prodati i zaraditi. Vrlo je važno imati dobar temelj u humanitarnom radu, jer sve što stječemo ulažemo za pomoć onima kojima je najpotrebnije - napomenula je Falamić, te pozvala roditelje i građane da se uključe u akciju. S.F.

Možda ste propustili...

U BELOMANASTIRSKOJ OŠ DR. FRANJE TUĐMANA ODRŽAN PROLJETNI SAJAM

Novac prikupljan u humanitarne svrhe

PREDSTAVLJENA DRUGA PJESNIČKA ZBIRKA

’’Študiranja gospoje Šokice’’ Sandre Kopić

Najčitanije iz rubrike