Osijek
DOČEK NOVE GODINE

Kamo na najluđu noć
Objavljeno 14. prosinca, 2017.

Preostala su još dva tjedna do Silvestrova, što će reći kako je kucnuo čas da odlučimo gdje ćemo provesti posljednje sate godine na izmaku. I ove su godine osječki noćni klubovi, hoteli, restorani i sale pripremili bogat izbor jela i pića te dobru glazbu kako bi svojim gostima omogućili uistinu najluđu noć.

Klub Kaos priprema neograničenu količinu jela (švedski stol) i pića za cijelu večer, ali je zato broj ulaznica strogo ograničen i mogu se nabaviti po cijeni od 250 kuna za dame odnosno 300 kuna za gospodu. U Novu godinu moći ćemo uploviti i s BrodWayem, koji također nudi neograničenu količinu jela i pića te jamči dobru zabavu uz DJ Lesha. Uz ulaznice po cijeni od 300 kuna za dame i 350 kuna za gospodu, gosti će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade ako njihova fotografija na Instagramu skupi najviše lajkova.

Klub Tufna poziva goste na trostruki doček u standardnom all inclusive formatu s otvorenim šankovima i hranom za cijelu noć. Novogodišnji će se tulum prostirati od prvog kata sve do podruma i nastojat će udovoljiti većini glazbenih ukusa. Do 15. prosinca ulaznice su 150 kuna za dame i 200 kuna za gospodu, a nakon tog datuma cijena raste za po 50 kuna.

Besplatan “upad” imaju klubovi Exit i General von Beckers, što znači da će piće gosti morati plaćati, a hrana nije u ponudi. U Exitu će goste očekivati DJ-evi Max, Marusha i Armando, a u Beckersu Resident DJ.

One Club, kao novi u gradu, za posljednji tulum u godini najavljuje “najbolju atmosferu, najbolja pića i najviše mjesta”, a cijena je ulaznice 30 kuna i ona ne jamči stol. Iz alternativnog kluba Epic najavljuju “erotični glazbeno-scenski spektakl u kojem dominiraju uzdasi, plesni pokreti i vrući pogledi”, sve to na dva floora, uz cijenu ulaza od 69 kuna.

Stariji od 21 godinu mogu si već sada besplatno rezervirati stol u Lotus baru, a za 249 kuna (dame) i 299 kuna (gospoda) moći će uživati u neograničenoj konzumaciji jela i pića uz DJ Marbeat i trubački orkestar. Od 25. prosinca cijena ulaznice povećava se za 50 kuna. Fenomenalan doček Nove godine najavljuje i Q-Club uz dva najbolja DJ-a na ovim prostorima - DJ-a Tigar i Dj-a Ila, a kako bi dobili pristup glazbi i neograničenoj količini jela i pića na dva floora, dame moraju izdvojiti 150 kuna, a gospoda 250.

Posljednji je svoje adute otkrio Matrix Club, u kojem će za novogodišnji doček publiku držati na nogama Dj Edmar Wall i DJ Flegma. “Upad” je 30 kuna, rezervacija stola zbog ograničenog broja mjesta iznosi 100 kuna, a u cijenu su uključeni pjenušac u ponoć i kanapei cijele večeri.

Adrian ANDREJEK
DOČECI U RESTORANIMA I SALAMA

U prekrasnom ambijentu Muzeja okusa goste koji izdvoje 460 (dame) ili 490 kuna (gospoda) očekuju vrhunska hrana, vina i pjenušci te glazbenici uz pratnju violine i saksofona. Sala Classic svoj tradicionalni doček Nove godine organizira uz Bolero band, dvije večere, pjenušac u ponoć i neograničenu konzumaciju pića, sve to za 250 kuna. U restoranu Kopika goste za 260 kuna očekuju dvije večere, piće i kolači, a za atmosferu će se pobrinuti Silver band. Caffe & Steak house Domin najavljuje all inclusive ponudu, bogate buffet stolove i neograničenu konzumaciju pića, po cijeni od 250 kuna za žene i 300 za muškarce.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike