Osijek
BOŽIĆNI DOMJENAK U VRTIĆU “JAGLENAC”

Mališani izveli igrokaz, iz Grada stigao dar - fotoaparat
Objavljeno 13. prosinca, 2017.

Dječji vrtić Jaglenac, koji djeluje pod kapom Dječjeg vrtića Osijek, organizirao je božićni domjenak u sklopu čega su vrtićarci i odgojiteljice ugostili svoju novu ravnateljicu Mariju Štambuk Čabaj, te voditelja Odsjeka za prosvjetu, tehničku kulturu, djecu i mladež Grada Osijeka Davora Brusta. Brust je okupljene pozdravio u ime gradonačelnika Ivana Vrkića koji je mališanima iz “Jaglenca” na dar poslao digitalni fotoaparat.

- Inače sam svake godine djeci na božićno druženje donosio punu košaru slatkiša, no neka nova pravila kažu da je bolje darovati vam nešto drugo. Nemojte se žalostiti, siguran sam da ćete fotoaparatom zabilježiti mnogo dragih vrtićkih uspomena - rekao je Brust.

Okupljene je pozdravila i ravnateljica Marija Štambuk Čabaj kojoj je blagdanski domjenak bio “vatreno krštenje”, odnosno prvi javni nastup u svojstvu ravnateljice, s obzirom na to da je tek u ponedjeljak, 11. prosinca, započela svoj četverogodišnji mandat. Svim je okupljenima poželjela ugodne blagdane i uspješnu 2018. godinu, te od srca pohvalila program koji su odgojiteljice i djeca iz “Jaglenca” priredili za ovu priliku.

Djeca iz starije, B skupine, izvela su igrokaz “Pismo za Djeda Božićnjaka” koji govori o dječjim željama u predblagdansko vrijeme, a svi su vrtićarci zajedno potom i složno otpjevali nekoliko božićnih pjesama. Također, nastupio je zbor odgojiteljica “Perlice”. I. Solar

Možda ste propustili...

INFO DAN EU PROJEKATA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Projekti vrijedni 5 milijuna eura

Najčitanije iz rubrike