Dome slatki dome
LG-JEV PAMETNI EKOSUSTAV

Za dom budućnosti
Objavljeno 14. prosinca, 2017.

LG širi pametne mogućnosti u komercijalni sektor instalacijom integriranih pametnih rješenja za kompleks premium stanova u predgrađu Seula.

Kompleks od pet stambenih zgrada od 40 katova Byeollae I’PARK Suite trebao bi se otvoriti početkom 2021. u sjeveroistočnom predgrađu Seula, a stanovi će biti opremljeni isključivo LG-jevim pametnim kućanskim aparatima i tehnologijama. Tako će stanovi uključivati vrhunske LG-eve pametne uređaje uključujući klima-uređaje, hladnjake, perilice rublja, sušilice, perilice posuđa i sustave za njegu odjeće Styler. Vlasnici stanova imat će mogućnost instaliranja dodatnih pametnih uređaja kao što su pročišćivači zraka, robotski usisivači i zvučnici LG ThinQ Hub na koje se svi aparati mogu povezati i kontrolirati glasovnim naredbama.

Sustav dizajniran za stanove I’PARK Suite će biti kompatibilan s pametnim uređajima drugih proizvođača što je u skladu s LG-evom strategijom podrške otvorenom pametnom ekosustavu. Aplikacija za pametne telefone omogućit će daljinsko upravljanje uređajima koji nisu iz LG-jeve linije proizvoda, ali i pozivanje lifta, provjeru potrošnje električne energije, slanje zahtjeva za dostavu na kućnu adresu, provjeru parkirnog mjesta i komuniciranje s posjetiteljima na vratima.

“Ovo je revolucionarni projekt za LG, a utemeljen je na višegodišnjem iskustvu naše kompanije kao lidera u proizvodnji pametnih uređaja u Koreji”, rekao je Choi Sang-gyu, predsjednik prodaje i marketinga LG-ja za tržište Koreje. “Ovo nije demonstracija, nego živi primjer kako će izgledati dom budućnosti.”M.R.

Možda ste propustili...

CVIJEĆE U VAZI DUŽE ĆE TRAJATI

Odrezati listove, mijenjati vodu

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike