Crna kronika
POŽAR U FERIČANCIMA

Nagutao se dima u požaru kućice koja nema struje
Objavljeno 11. prosinca, 2017.
Ozlijeđeni muškarac kolima hitne pomoći prevezen je u bolnicu. Kućica je izgorjela

FERIČANCI - Jedna je osoba ozlijeđena u požaru koji je izbio u petak oko 11.30 sati u obiteljskoj kući u Feričancima. Prema dostupnim informacijama, muškarac koji je pronađen ispred kuće u plamenu lakše je ozlijeđen, nagutao se dima prije izlaska iz opožarene trošne kuće u kojoj nije bilo ni struje ni plina. Policija, odnosno protupožarni inspektor, očevidom će utvrditi što je uzrok izbijanja vatre.

Nakon što je dežurni operativni djelatnik Javne vatrogasne postrojbe Našice zaprimio dojavu o požaru, odmah je putem sustava za alarmiranje obavijestio sve Našičke (profesionalne i dobrovoljne) vatrogasce, te DVD Feričance o nastalom požaru.

Kako doznajemo od našičkih vatrogasaca, na intervenciju je upućeno osam vatrogasaca s jednim zapovjednim, jednim navalnim vozilom, te autocisternom zbog potrebe za većom količinom vode. Dolaskom na mjesto požara uočena je ozlijeđena osoba ispred goruće obiteljske kuće, te je pozvana hitna medicinska pomoć koja ju je poslije i zbrinula. Požar kuće brzo je ugašen, a DVD Feričanci s tri vatrogasna vozila ostala su na sanaciji požarišta. Intervencija za Našičke vatrogasce, u kojoj su sudjelovali I. smjena Javne vatrogasne postrojbe Našice te našički dobrovoljni vatrogasci, završena je oko 12.30 sati.

Kako doznajemo od Marina Jukića, zapovjednika DVD-a Feričanci, dobrovoljni vatrogasci gasili su u kući grede koje su još gorjele. Cijela unutrašnjost male kuće, u kojoj je bilo samo nekoliko komada namještaja, u požaru je izgorjela. Neslužbeno, prema pričanju mještana Feričanaca, vatra je najvjerojatnije izbila zbog paljenja peći na drva.

Sandra LACIĆ
POŽAR I U PRIVLACI

Zbog požara intervencija vatrogasaca bilo je tijekom vikenda i u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Kako doznajemo iz Županijskog centra 112 Vukovar, u subotu oko 8 sati zapalio se dimnjak na obiteljskoj kući u Ulici Matije Gupca, u Privlaci. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Privlaka. Materijalna šteta još nije utvrđena, a ozlijeđenih osoba, srećom, nije bilo.

očevid

JOŠ SE NE ZNA TOČAN UZROK POŽARA

Možda ste propustili...

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

ŠVERCER ILEGALACA DAO OBJAŠNJENJE

Krijumčario Sirijce zbog nadgrobnog spomenika

NA PRIJELAZU STARA GRADIŠKA

Pijan pokušao autom u BiH

Najčitanije iz rubrike