Mozaik
NA ADVENTU U OSIJEKU 22. PROSINCA

Koncert Mije Dimšić bit će i humanitarnog karaktera
Objavljeno 11. prosinca, 2017.

U prohladnoj kupoli na Trgu Ante Starčevića sastale su se dvije dugogodišnje prijateljice, političarka i glazbenica, kako bi najavile skorašnji dnevni koncert za najmlađe Osječane. Naime, riječ je o Žani Gamoš, zamjenici osječkoga gradonačelnika i Miji Dimšić, mladoj glazbenici u usponu, koje su otkrile sve detalje koncerta zakazanog za 22. prosinca, na Trgu Ivana Pavla II.

- Kad smo prije nekoliko mjeseci razgovarale o Adventu u Osijeku, shvatile smo kako bi Mia mogla pokloniti svom gradu besplatan koncert upravo u ovo vrijeme, netom prije božićnih i novogodišnjih praznika. Tako smo odlučile organizirati koncert za zadnji dan prvog školskog polugodišta, u dnevnom terminu, između dvije školske smjene, kako bi sve osječke osnovne škole, vrtići i udruge koje rade s djecom u tom vremenu mogle imati zabavnu izvannastavnu aktivnost - najavila je Žana Gamoš, otkrivajući i humanitarni program cjelokupnog koncerta, jer prikupljanjem knjiga i igračaka za potrebitu djecu žele božićni ugođaj približiti svim najmlađim Osječanima.

- Prošle godine također sam nastupala na Adventu i smatram da ovaj novi Advent predstavlja zanimljiv presjek, ukazujući na sve promjene i napretke koje je Osijek ostvario posljednjih godina. Tako i ja želim svoju sreću i uspjehe podijeliti sa sugrađanima, jer mi od početka daju snažnu moralnu podršku uz prekrasan tretman na svakom nastupu. Stoga ću na koncertu ususret božićnim praznicima predstaviti svoj novi album “Božićno jutro”, upravo svojoj najvjernijoj publici – djeci i mladima – s veseljem je rekla Mia Dimšić, pozivajući svu osječku djecu da se uključe u humanitarnu akciju 22. prosinca i shvate da i tako mladi mogu poboljšati živote drugih ljudi. M.Mandić

Možda ste propustili...

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

PRINC HARRY I SUPRUGA MEGAN MARKLE

Produciraju dvije serije za Netflix

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

Najčitanije iz rubrike