Osijek
IVAN JUKIĆ NA SUSRETU S UMIROVLJENICIMA VODOVODA:

Nastojat ćemo održati ovu tradiciju
Objavljeno 9. prosinca, 2017.

Više od 40 godina Vodovod Osijek ugošćuje umirovljene radnike, a ove godine njih je 307, na prigodnom božićnom domjenku, dobilo poklon-bon u iznosu od 200 kuna. Direktor Ivan Jukić istaknuo je da će ovu tradiciju pokušati održati što duže.

- Ova druženja mnogo znače našim umirovljenicima, od kojih je većina u Vodovodu Osijek provela i po četrdesetak godina. Izgradili su ovu zgradu i kompletnu infrastrukturu koju danas koristimo, marljivo radeći i podignuvši tvrtku na noge. Osjećamo se dužnim ugostiti ih bar jednom godišnje, podružiti se s njima uz gozbu, razmijeniti dogodovštine iz prošlih vremena i podijeliti ono što ćemo raditi u budućnosti - kazao je Jukić.

Okupljene je pozdravio i zamjenik gradonačelnika Boris Piližota, a posebno dirljiv govor održao je nekadašnji dugogodišnji ravnatelj osječkog Vodovoda Željko Huber. I on je zaželio da se nastave okupljati još dugo godina, spomenuvši da je sreo ljude koji su cijeli radni staž proveli u Vodovodu Osijek, što je danas prava rijetkost. A.A.

Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

Najčitanije iz rubrike