Sport
SAMIR TOPLAK, TRENER INTERA:

Kad mi spomenu Cibaliju, odmah pušem na hladno
Objavljeno 8. prosinca, 2017.

U Zaprešić danas, drugi put u ovoj sezoni, stiže momčad Cibalije. Ovaj put bit će to susret pretposljednjeg jesenskog kola. Zaprešićani su u prethodne dvije utakmice oba puta slavili. Dobre igre momčadi Samira Toplaka dovele su ih do pete pozicije na ljestvici, odmah iza četvrtoplasirane Rijeke koja ima šest bodova više, ali je za simpatizere “diva iz Zaprešića” sigurno lijepo vidjeti Inter iza prošlosezonskog prvaka. Slaže se s tim i njihov trener Samir Toplak koji u Zaprešiću radi odličan posao.

- Tako je, lijepo je vidjeti u ovome trenutku tablicu, nije baš očekivano ovo naše peto mjesto, ali volim se sada malo i našaliti pa reći da smo mi prvi, a ne peti, jer kada isključiš četiri vodeće momčadi, mi smo zaista na čelu ostatka lige. Liga je škakljiva, svatko može pobijediti svakoga, pa bi se sadašnja pozicija mogla okrenuti jako brzo, ako zaredaju porazi. Ali, u ovom trenutku ne mogu se požaliti. Momčad igra odlično i dobro smo posloženi, pa se nadam da ćemo tako i nastaviti - rekao je Toplak.

Inter je protiv Cibalije u prošloj i ovoj sezoni ni jednom nije doživio poraz, s tri pobjede i isto toliko neodlučenih rezultat. Posebice je momčad iz Zaprešića uspješna na svom terenu, samo jedan poraz u 21 međusobnom susretu. Očito je domaćin miljenik sreće. Ne samo kada igra s Cibalijom. U posljednje vrijeme čak su “isprovocirali sreću” upravo odličnim nastupima.

- Nisam znao za statistiku protiv Cibalije. Nama jako dobro zvuči, ali naše dvije ovosezonske utakmice bile su na knap. Cibalia je u obje bila najmanje ravnopravna momčad i rezultat je mogao otići i na njihovu stranu. Srećom, bodovi su završili na našoj strani. U ovom trenutku Cibalia je za mene iznenađenje, jer znam u kakvoj situaciji djeluju. Momčad jako dobro funkcionira, jako su dobro posloženi. Znam da igraju bolje vani nego kod kuće, te pušem i na hladno pa ću reći da bih bio sretan ako ostanemo neporaženi. Vjerujte mi, bod me ne bi razočarao - rekao je trener Intera Samir Toplak. A. Grgić

Samir Toplak

trener Intera

bod me ne bi razočarao

Cibalia je za mene iznenađenje, jer znam u kakvoj situaciji djeluju. Momčad jako dobro funkcionira, jako su dobro posloženi. Znam da igraju bolje vani nego kod kuće, te pušem i na hladno pa ću reći da bih bio sretan ako ostanemo neporaženi. Vjerujte mi, bod me ne bi razočarao.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike