Tehno
NOVI PHILIPS MONITOR S INOVATIVNIM ZNAČAJKAMA

Za profesionalne korisnike koji zahtijevaju maksimalnu kvalitetu
Objavljeno 8. prosinca, 2017.

Philips 328P6AUBREB model opremljen je sa svestranom mogučnošću povezivanja zadnje generacije USB 3.1 tipa C koji je 20 puta brži od USB 2.0

Tanki i reverzibilan USB-C priključak omogućuje korisnicima da pune uređaj, prenose audio i videosignal i povežu se na Internet i to putem samo jednog kabela. Monitor stoga automatski postaje središte i služi kao docking postaja ne zauzimajući dodatan prostor na radnom stolu. Monitor također omogućuje jednostavno povezivanje više monitora što posebno može koristiti primjerice grafičkim dizajnerima. USB-C proširuje i ograničene mogućnosti povezivanja kod laptopa i omogućuje korisnicima da prenesu podatke brzo i sigurno, a za sve one kojima se čini da su njihovi uređaji uvijek bez baterije, USB-C može napuniti čak i laptope.

Quad HD rezolucija omogućuje svim korisnicima da uživaju u odličnom vizualima visoke rezolucije. HDR tehnologija s druge strane osigurava posebno osvjetljenje i kontrast, kao i bogatu paletu zadivljujućih boja koje nikad prije nisu viđene na ekranima. 10-bitni ekran može prikazati 1.074 milijarda boja, a zahvaljujući 12-bitnoj unutarnjoj obradi boje su glatke i prirodne bez gradacija ili vidljivih prijelaza. SmartErgoBase ergonomsko prilagodljivo postolje omogućuje korisnicima da nagnu, okrenu ili namjeste visinu monitora za maksimalnu udobnost gledanja. Philips LowBlue opcija smanjuje potencijalno štetne kratke valove plave svijetlosti, dok Flicker-Free tehnologija regulira osvjetljenje i smanjuje neudobno titranje ekrana za još udobnije iskustvo gledanja. Ugrađeni (stereo) zvučnici pružaju odličnu reprodukciju zvuka dok eliminiraju potrebu za perifernim zvučnicima. A osim svega toga, ovaj monitor je i odličan izbor za ekološki osviještene korisnike, jer je napraljen od 65 posto reciklirane plastike.

Philips 328P6AUBREB P-line monitor bit će dostupan u siječnju 2018. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3779 kuna (bez PDV-a).M.R.

3779

kuna bit će preporučena maloprodajna cijena (bez PDV-a)