Mozaik
PROJEKT SATISFACTORY AGENCY

Upoznajte elektronsku scenu iz Novog Sada
Objavljeno 8. prosinca, 2017.

Nakon što su sredinom srpnja u svom noćnom klubu Matrix ukinuli turbofolk i vratili se korijenima uz elektronsku glazbu, vlasnici Ivan Trusić i Josip Maras ponovno se osjećaju ugodno u vlastitom lokalu, o čemu smo ljetos i pisali. Od tada ovi dečki neprestano uvode neke novitete kako bi ugodili svojim stalnim posjetiteljima i na neki način im se odužili za izlet u 'cajke' koji ulaskom u novu godinu žele izbrisati i zaboraviti. Sad predstavljaju i projekt “Satisfactory Agency”, koji je pokrenut radi okupljanja najboljih DJ-eva istočne Europe, a prvenstveno elektronske glazbene scene.

- Došlo je vrijeme da Osijek dobije mjesto s najkvalitetnijom stranom glazbom, i to svaki vikend! Budući da se radi o dečku koji stoji iza svega ovoga i kojemu su izazovi organiziranja tuluma u krvi, pronašli smo zajednički jezik za početak jedne ozbiljne dugoročne priče. Tako ćemo imati priliku upoznati onoga tko je prvi doveo novosadske DJ-eve na ova naša područja - najavljuju Trusić i Maras.

- Držim da je sada pravo vrijeme da Osijek, nakon balkan music DJ-eva, upozna novosadsku elektronsku scenu i da dozna zašto mnogi od njih rade svake godine na Exitu i mnogim drugim festivalima. To je moja misija i dužnost, a Matrix ćemo lansirati u stratosferu - ističe Damir Maleševac, pokretač ove agencije, a mnogi ga znaju i kao vlasnika San Marca u Koritni. Vlasnici dodaju da će se ove subote od 23 sata njihov klub okrenuti naglavačke te da će o njima ponovno svi pričati. “Nikako ne propustite ovu ludu subotu, jer od 9. prosinca za Matrix više ništa neće biti isto.” Broj je mjesta ograničen, stoga svoje ulaznice možete rezervirati na facebook-stranici Matrix Cluba ili na broj 099 2345 000. A. Andrejek

Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

Najčitanije iz rubrike