TvObzor
NOVA TV

Reality emisija “Ljubav na slijepo”
Objavljeno 8. prosinca, 2017.

Novi pilot-projekt Nove TV, “Ljubav na slijepo”, donosi odgovor na vječno pitanje – je li znanost u pravu ili je ljubav mnogo kompleksnija nego što se misli, a gledatelji će ga moći gledati 13. prosinca. U današnje vrijeme sve je više usamljenih ljudi. Veze se raskidaju zbog najmanje sitnice i nitko više nije spreman boriti se za pravu i iskrenu ljubav, a brak, brak je postao gotovo nedostižan ideal. Stoga, kako bi se razbila ova ne tako mila statistika, slobodnim ljudima iz cijele Hrvatske u pomoć priskače stručna komisija kako bi im pomogla pronaći ono što je u životu jedino važno i čemu svi teže, a to je ljubav. Na osnovi svog dugogodišnjeg iskustva, članovi komisije iskoristit će sve moguće znanje kako bi na osnovi profila slobodnih muškaraca i žena napravili idealan par. Analizirajući njihove psihološke profile, kao i dosadašnju "romantičnu povijest", oni se trude napraviti spoj koji će garantirati uspjehom. Preklapat će se psihologija, astrologija, numerologija, biznis, menadžment i još mnoštvo područja, a sve zbog jednog jedinog cilja – pronalaženja idealnih partnera. Kada se znanost usuglasi po pitanju dvoje ljudi, dobivamo zaručnički par. Oni će se vidjeti prvi put tek pred komisijom. Potom se do kraja epizode prati je li znanost bila u pravu. Kako će se novopečeni par snaći u novom okruženju? Jesu li spremni na kompromis ili će ponoviti pogreške iz prošlosti? S obzirom na to da je sreća teško dostižna, zaručnički će par morati uložiti puno truda kako bi ju dograbio. Jesu li u stanju to učiniti? Na papiru su oni možda idealni, ali u realnosti stvari mogu biti potpuno drugačije.

Kako bi dobili odgovor na pitanje jesu li se njihove zvijezde poklopile, pred njima će se naći niz zadataka koje će morati ispuniti, i sve to pod budnim okom stručne komisije koja će pratiti i analizirati svaki njihov potez. Publika će pak, s druge strane, dobiti objašnjenje određenog ponašanja koje može prepoznati i kod sebe. Najvažnije od svega, oni će dati i rješenje za određeni problem, pa će se prvi put gledatelji kod kuće ne samo zabavljati nego i educirati te tako njihove savjete primijeniti i na svoje ponašanje vezano za emotivne i bračne odnose.

Posljednjeg dana par će pred komisijom izreći svoju odluku. Saznat ćemo jesu li odlučili svoju vezu podići na višu razinu ili svatko nastavlja svojim putem. (N.K.)

Možda ste propustili...