Osijek
PROBLEM GRIJANJA U PROSTORIJAMA GRADSKE ČETVRTI JUG 2

Zbog hladnoće dječji rođendan slavili u zimskim jaknama!?
Objavljeno 7. prosinca, 2017.

Sugrađanka s Juga 2 nedavno je odlučila svom djetetu organizirati proslavu rođendana u prostorijama tamošnje Gradske četvrti. Razmišljajući kako je riječ o zatvorenom, a time i toplom prostoru, i sebi i djetetu odjenula je laganu odjeću, a isto su učinili i ostali sudionici rođendanske proslave. No, neugodno su se iznenadili kad su shvatili da će proslavu provesti u zimskim jaknama jer, kako tvrdi, grijanje nije radilo.

- Bilo je jako hladno! Ne bi još možda ni bio problem da su ondje bili samo stariji, no bilo je puno djece i uopće nije bilo ugodno cijelo vrijeme držati ih 'ubundanima'. Da sam znala da se prostorija neće grijati, sigurno bih potražila neko drugo mjesto, bez obzira na pristupačnu cijenu najma - prokomentirala je sugrađanka.

Hrvoje Žabarović, dopredsjednik GČ Jug 2, potvrdio je da se grijanju postupa racionalno te naglasio da je moguće da grijanje nije pušteno na vrijeme, odnosno da gosti nisu bili upoznati s regulacijom grijanja. Inače, riječ je o grijanju na plin. Za razliku od njega, tajnica Nada Rikert bila je vrlo iznenađena pitanjem, no dodala je da je riječ o velikom prostoru koji se teško ugrije.

- I ja sad sjedim u džemperu i hladno je, no ponavljam da nikome nije uskraćeno grijanje. Dok u prostoriji nikoga nema, peći su na 'žišku', a onaj tko dođe može regulirati grijanje – kaže Rikert.

Izjava čudi to više što su se na hladnoću, osim sugrađanke, požalili i još neki koji često borave u prostorijama četvrti. M. Mihelić

Možda ste propustili...

ZATVOREN MUZEJ LIKOVNIH UMJETNOSTI

Građa je na sigurnome, izložbe u podstanarstvu

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike