Regija
NAKON ČETIRI GODINE

Požega ponovno ima klizalište
Objavljeno 6. prosinca, 2017.

POŽEGA - Grad Požega ponovno, nakon četiri godine pauze, ove zime ima klizalište na otvorenom, a “Slavonska božićna bajka” u Sportsko-rekreacijskom centru počela je svečanim otvaranjem. Rezultat je to zajedničke akcije Grada, JU Sportski objekti grada i cafe-bara Sportivo, koji su priredili pravi adventski ugođaj, jer je uz klizalište postavljeno nekoliko ugodnih kutaka s klupama oko vatri, s ponudom toplih napitaka i hrane, božićne jaslice, a cijeli je prostor blagdanski ukrašen.

Led na klizalištu prve su isprobale članice Požeških mažoretkinja, koje su na klizaljkama otplesale jednu od svojih koreografija, a s leda je sve pozdravio i gradonačelnik Darko Puljašić. Najmlađima je najavio da će Grad organizirati besplatnu školu klizanja, koja počinje, 8. prosinca. Početak klizanja obilježen je i puštanjem u zrak nekoliko desetaka lampiona s orljavskog nasipa. Nakon toga najveća gužva bila je na štandu za iznajmljivanje klizaljki, jer su svi željeli što prije napraviti koji krug na ledu.

Klizalište će biti otvoreno svaki dan od 10 do 22 sata do 7. siječnja, dok traju školski praznici, no ako bude velikog zanimanja, možda i koji dan duže, što će ovisiti o organizatorima. Na prostoru oko klizališta organizirat će se i nekoliko priredbi, božićnih predstava i drugih obliak zabave. Organizirat će se i Dječji doček Nove godine, 31. prosinca u 16 sati. AGM Kruna

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike