Dome slatki dome
NAJBOLJA RJEŠENJA

Za ugodniji boravak u životnom prostoru
Objavljeno 7. prosinca, 2017.

Jeste li znali da oko 90 % svog vremena provodimo u zatvorenom prostoru? Upravo zbog toga, naš dom i radno mjesto trebali bi predstavljati oazu za naša osjetila – vid, njuh, sluh i dodir. Često razumijemo ugodnost samo onda kad nam nešto nedostaje, kao što je ugodnost topline zimi ili ako nam nešto smeta, primjerice buka iz susjednog stana.

Saint-Gobain predstavlja održivu gradnju i kreiranje prostora u kojima čovjek živi, radi i provodi svoje slobodno vrijeme. Inovativni proizvodi i rješenja susreću se u javnim i privatnim prostorima, kao što su parkovi, trgovi, hoteli, trgovine, kolodvori, kazališta i operne kuće, sportski objekti, upravne zgrade, uredi, stambene zgrade, bolnice, vrtići...

Preduvjet ostvarivanja potpune ugodnosti u životnom prostoru je optimalna kombinacija toplinske, akustičke i vizualne ugodnosti te visoka razina kvalitete zraka u prostoru. Saint-Gobain daje posebnu važnost održivosti, a sva ta rješenja za održivo stanovanje objedinjuje koncept Multi Comfort by Saint-Gobain.

Saint-Gobain djeluje na globalnim tržištima još od davne 1665. godine i jedna je od najstarijih tvrtki u svijetu. Danas se nalazi među 100 najboljih svjetskih industrijskih grupacija zahvaljujući svom iskustvu i sposobnosti da konstantno razvija inovacije kao svjetski predvodnik na tržištu održivog stanovanja i gradnje. Saint-Gobain dizajnira, proizvodi i distribuira građevne materijale visoke učinkovitosti, pružajući inovativna rješenja za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući svojim materijalima nudi sveobuhvatna rješenja za kvalitetu te učinkovitu i održivu stambenu ugodnost za ljude diljem svijeta.

Nadalje, također proizvodi staklo za građevinsku i automobilsku industriju, inteligentne sustave grijanja, vodovodne sustave, akustičke sustave i solarna rješenja.

Saint-Gobain je u Hrvatskoj prisutan kroz proizvode za održivo stanovanje sljedećih brandova: Isover, Weber, Rigips, Ecophon, Saint-Gobain Glass, PAM, Adfors i Vetrotech. J.Kn.

Možda ste propustili...

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

Najčitanije iz rubrike