Osijek
OPĆINA BILJE

Stotinjak stipendijaza učenike i studente
Objavljeno 6. prosinca, 2017.

Općina Bilje i ove godine obilato pomaže srednjoškolcima i studentima u školovanju. Ni jedna općina, koliko je poznato načelniku Željku Cickaju, ne daje toliko stipendija kao oni – gotovo stotinu.

Nakon što je objavljen natječaj, općinsko Povjerenstvo za dodjelu stipendija pregledalo je i bodovalo pristigle prijave.

Na općinskim internetskim stranicama www.bilje.hr Povjerenstvo za dodjelu stipendija Općine Bilje objavilo je prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija darovitim učenicima srednjih škola za školsku 2017./2018. godinu, kao i prijedlog liste studenata prve godine preddiplomskog studija te liste studenata viših godina studija akademske 2017./2018. godine.

Kao i svake godine, čelnici općinske uprave potpisat će ugovore o stipendiranju na prigodnoj svečanosti koju će prirediti za stipendiste i čestitati im na uspjesima.

Cickaj ističe kako će Općina i nadalje ovakvim i sličnim mjerama poticati izvrsnost mladih sumještana, poručujući na taj način da se na te ljude nakon školovanja računa u razvoju općine i gospodarstva i društvenog javnog života na korist cijele općine. D.P.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SVJETSKO PRVENSTVO I KIŠA OBILJEŽILI POČETAK SEZONE

Neki su novac za more s obitelji potrošili za put na utakmicu u Moskvu

2

NOVI PROBLEMI NA PROČELJU ZGRADE HNK

Derutna fasada još je jednom zaprijetila

3

RUGLO U STROSSMAYEROVOJ ULICI

Atraktivno zemljište zatrpano smećem, smrdi i obraslo u korov

oglas