Osijek
OPĆINA BILJE

Stotinjak stipendijaza učenike i studente
Objavljeno 6. prosinca, 2017.

Općina Bilje i ove godine obilato pomaže srednjoškolcima i studentima u školovanju. Ni jedna općina, koliko je poznato načelniku Željku Cickaju, ne daje toliko stipendija kao oni – gotovo stotinu.

Nakon što je objavljen natječaj, općinsko Povjerenstvo za dodjelu stipendija pregledalo je i bodovalo pristigle prijave.

Na općinskim internetskim stranicama www.bilje.hr Povjerenstvo za dodjelu stipendija Općine Bilje objavilo je prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija darovitim učenicima srednjih škola za školsku 2017./2018. godinu, kao i prijedlog liste studenata prve godine preddiplomskog studija te liste studenata viših godina studija akademske 2017./2018. godine.

Kao i svake godine, čelnici općinske uprave potpisat će ugovore o stipendiranju na prigodnoj svečanosti koju će prirediti za stipendiste i čestitati im na uspjesima.

Cickaj ističe kako će Općina i nadalje ovakvim i sličnim mjerama poticati izvrsnost mladih sumještana, poručujući na taj način da se na te ljude nakon školovanja računa u razvoju općine i gospodarstva i društvenog javnog života na korist cijele općine. D.P.

Možda ste propustili...

DODIJELJENA ZVANJA MENTORA I SAVJETNIKA

Promovirani najbolji učitelji i profesori

DR. KESAK-URSIĆ U "ORDINACIJI U KNJIŽNICI"

U Ambulanti za skoliozu postižu izvrsne rezultate

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAJSTARIJA OSJEČKA SLASTIČARNICA, NA ISTOJ DONJOGRADSKOJ LOKACIJI OD 1945.

Obiteljska slastičarnica Orijent čuvena po talijanskoj krempiti

2

JESENSKE ZARAZNE BOLESTI

Epidemija šarlaha u nekim
vrtićima nakon 15 godina

3

BIVŠI LOGORAŠI SRPSKIH KONCLOGORA OKUPILI SE U OSIJEKU

Rehak: Mi koji smo branili Hrvatsku još se nalazimo na Interpolovim tjeralicama

oglas