Crna kronika
ZGRADA POLICIJE U ZADRU OKRUŽENA POLICIJSKOM VRPCOM

Bačen eksploziv u dvorište policije?
Objavljeno 6. prosinca, 2017.

ZADAR

U dvorištu zadarske policije, u Ulici bana Josipa Jelačića, eksplodirala je zasad nepoznata eksplozivna naprava u noći s ponedjeljka na utorak. Eksplozija je odjeknula nešto prije jedan sat u unutarnjem dvorištu sjedišta Policijske uprave zadarske. Iz PU zadarske izvijestili su da u eksploziji nema ozlijeđenih i da je počinjena manja materijalna šteta.

- U trenutku eksplozije u blizini nije bilo službujućih policajaca i nema ozlijeđenih osoba, a na zgradi je počinjena manja materijalna šteta. Na mjestu događaja provodi se očevid u sklopu kriminalističkog istraživanja - rekao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan. Prema neslužbenim informacijama, eksplozivna naprava najvjerojatnije je ubačena izvana, na sjeverni dio dvorišta PU zadarske.

Kako prenose zadarski mediji i portali, zbog eksplozije popucalo je nekoliko stakala, a geleri su oštetili i fasadu. Nakon eksplozije očevidne ekipe PU zadarske došle su ispred zgrade policije i policijskom vrpcom okružile područje gdje je naprava eksplodirala. U jutarnjim satima, uz nazočnost zamjenika Županijskog državnog odvjetnika Zadar, počeo je detaljan očevid.

U istragu slučaja, osim zadarskih policajaca, uključili su se i policijski inspektori iz Ministarstva unutarnjih poslova iz Zagreba, jer ovaj slučaj, neslužbeno doznajemo, ozbiljno shvaćaju. M.Bu./H

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VIŠE SMRTNO STRADALIH U NESREĆAMA NEGO TIJEKOM PROŠLE GODINE

Od početka godine 28 osoba poginulo je u prometu u Osječko-baranjskoj županiji

2

ODUZETE NA GRANICI

Skrio 244 šteke cigareta u ventilaciji autobusa

3

PRIKUPIO 700 KILOGRAMA RAZNOG OTPADA

Bez dozvole sakupljao sekundarne sirovine