Ekonomija
ZVG - VIŠE OD 40 GODINA JAMSTVO ZA POUZDANU USLUGU

Sigurna rješenja za osobnu higijenu i zaštitu na radu
Objavljeno 6. prosinca, 2017.

Švicarska ZVG grupa više od 40 godina svojim kupcima pruža opsežnu paletu proizvoda vezano za čišćenje, održavanje higijene i zaštitu na radu prema povoljnom odnosu cijene i usluge. Od 2014. godine dio te grupacije, tvrtka ZVG d.o.o., nalazi se u Gospodarskoj zoni Antunovac. U svim područjima proizvoda opsežnog asortimana tvrtke ZVG riječ je o sigurnim rješenjima. U segmentu zaštitne odjeće riječ je o osobnoj zaštiti, odnosno o tome da se uvijek mora osigurati izbjegavanje opasnih situacija uvjetovanih radnim okruženjem ili primijenjenim materijalima. Naravno, to se odnosi i na područje njege starijih osoba i dojenčadi, kao i prijevoz bolesnika.

Ekološka prihvatljivost

Stoga se za proizvode zetMedica® upotrebljavaju visokokvalitetni materijali koji su, ovisno o zahtjevima, iznimno mekani, nepropusni za tekućine i vrlo upijajući. Za toalete postoje sustavi držača zetMatic® te odgovarajući jednokratni ubrusi za ruke zetForm®, odnosno zetRoll®, različite kvalitete, koji dokazano sprječavaju rizik širenja infekcije i klica.U industriji, obrtu i ugostiteljstvu bitno je održavati radna mjesta uvijek čistima i spremnima za uporabu. Ovdje su dokazano najučinkovitiji različiti ubrusi za čišćenje iz programa zetPutz® tvrtke ZVG.

Vlastiti pogoni

U kombinaciji sa sredstvima za čišćenje površina i dezinfekcijskim sredstvima iz linije zetClean® svaki pogon je optimalno opremljen. Naprednost proizvoda tvrtke ZVG se, osim ekonomičnosti, značajno očituje i ekološkom prihvatljivošću. U budućnosti će misao o zaštiti okoliša biti bitan sastavni dio prilikom sastavljanja programa proizvoda tvrtke ZVG. Isporuka praktičnih proizvoda za različite industrijske grane za rješavanje individualno postavljenih problema bila je i ostala veliki izazov, a taj izazov nam je donio iskustvo. Izazov i iskustvo pretočili su se u praktičnu upotrebu kupca, a praktična i ekonomična upotreba u nove učinkovite proizvode tvrtke ZVG.

Svi proizvodi tvrtke ZVG proizvode se u vlastitim pogonima ili u uskoj suradnji s vodećim proizvođačima u zemlji i inozemstvu. Pri tome se najprije pažljivo provjerava kvaliteta i upotreba, prije nego što se proizvod uvrsti u program proizvoda tvrtke ZVG. Tvrtka ZVG pruža sa svojih 10 grupa proizvoda visokoučinkovite marke za osobnu zaštitnu opremu, higijenu u toaletu i ugostiteljstvu, program čišćenja i ubrusa za čišćenje kao i za ustanove za njegu. Svi proizvodi proizvode se u vlastitim pogonima ili u uskoj suradnji s vodećim proizvođačima u zemlji i inozemstvu.

Nove ideje

Stalni, intenzivni kontakt s praktičnom upotrebom vodi k uspjehu pri traženju novih materijala i metoda, optimiranju radnih procesa te ekonomičnijoj nabavi materijala. Tako nastaju proizvodi kao npr. Multitex® u programu zetPutz®, koji se zahvaljujući svojoj mekanoj i iznimno čvrstoj strukturi materijala svrstavaju u "jednokratne" proizvode. Tekstilne krpe za čišćenje imaju jednaku otpornost na otopine i visoku moć upijanja, no one su bitno povoljnije po cijeni. U području sredstava za čišćenje novi proizvod HR Orange Premium 3 L Mobil uvršten je u asortiman zetClean®. Sredstvo za pranje ruku ugodnog mirisa u ekonomičnom držaču od 3 l uklanja brzo i temeljito s ruku ulje, masne supstance, pa čak i katran. U programu tvrtke ZVG mogu se pronaći brojni inovativni proizvodi koji ne samo da ispunjavaju visoke standarde kvalitete nego su i ekonomični u usporedbi s drugim proizvodima.

Detaljne informacije o proizvodima na www.zvg.hr ili broj telefona: 031/278-360

SVE U JEDNOJ RUCI - PRANJE I ČIŠĆENJE

Širokom ponudom proizvoda u području jednokratne zaštitne odjeće, zaštitnih maski, ubrusa za čišćenje u roli / ubrusa za čišćenje, potrebe za njegom, kao i sredstava za čišćenje i njegu, tvrtka ZVG idealno rješava probleme u industriji, trgovini, obrtu te u ustanovama za njegu. Poduzeće opskrbljuje diljem svijeta svoje kupce visokokvalitetnim proizvodima za čišćenje, sigurnost i higijenu na radnom mjestu. Na prvom mjestu su povoljnost proizvoda i njihova ekološka prihvatljivost te visoka fleksibilnost.

Tvrtka ZVG uvijek je u blizini

Tvrtka ZVG uvijek je u blizini – s dobro organiziranim zaposlenicima u centrali, podružnicama, distributerima te prije svega s kompetentnim stožerom u vanjskoj službi. Osim toga, i svojom prisutnošću na sajmovima, koji omogućuju neposrednu usporedbu različitih proizvoda. Bilo da je riječ o sajmu A+A u Düsseldorfu, sajmu za njegu starijih osoba u Nürnbergu ili na drugim međunarodnim sajmovima kao npr. u Leipzigu, Frankfurtu, Berlinu, Amsterdamu, Singapuru ili Dubaiju.

Možda ste propustili...

SPORIJI RAST U USPOREDBI S PRETHODNIM TROMJESEČJEM

Kinesko gospodarstvo poraslo je za 6,7 posto

SVE JE IZRAŽENIJI NEDOSTATAK STRUČNE RADNE SNAGE

Drugi mjesec zaredom pad dozvola za građenje

HRVATSKI URED ZA OSIGURANJE

Premija osiguravatelja porasla za 9,2 %

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana