Ekonomija
ZVG - VIŠE OD 40 GODINA JAMSTVO ZA POUZDANU USLUGU

Sigurna rješenja za osobnu higijenu i zaštitu na radu
Objavljeno 6. prosinca, 2017.

Švicarska ZVG grupa više od 40 godina svojim kupcima pruža opsežnu paletu proizvoda vezano za čišćenje, održavanje higijene i zaštitu na radu prema povoljnom odnosu cijene i usluge. Od 2014. godine dio te grupacije, tvrtka ZVG d.o.o., nalazi se u Gospodarskoj zoni Antunovac. U svim područjima proizvoda opsežnog asortimana tvrtke ZVG riječ je o sigurnim rješenjima. U segmentu zaštitne odjeće riječ je o osobnoj zaštiti, odnosno o tome da se uvijek mora osigurati izbjegavanje opasnih situacija uvjetovanih radnim okruženjem ili primijenjenim materijalima. Naravno, to se odnosi i na područje njege starijih osoba i dojenčadi, kao i prijevoz bolesnika.

Ekološka prihvatljivost

Stoga se za proizvode zetMedica® upotrebljavaju visokokvalitetni materijali koji su, ovisno o zahtjevima, iznimno mekani, nepropusni za tekućine i vrlo upijajući. Za toalete postoje sustavi držača zetMatic® te odgovarajući jednokratni ubrusi za ruke zetForm®, odnosno zetRoll®, različite kvalitete, koji dokazano sprječavaju rizik širenja infekcije i klica.U industriji, obrtu i ugostiteljstvu bitno je održavati radna mjesta uvijek čistima i spremnima za uporabu. Ovdje su dokazano najučinkovitiji različiti ubrusi za čišćenje iz programa zetPutz® tvrtke ZVG.

Vlastiti pogoni

U kombinaciji sa sredstvima za čišćenje površina i dezinfekcijskim sredstvima iz linije zetClean® svaki pogon je optimalno opremljen. Naprednost proizvoda tvrtke ZVG se, osim ekonomičnosti, značajno očituje i ekološkom prihvatljivošću. U budućnosti će misao o zaštiti okoliša biti bitan sastavni dio prilikom sastavljanja programa proizvoda tvrtke ZVG. Isporuka praktičnih proizvoda za različite industrijske grane za rješavanje individualno postavljenih problema bila je i ostala veliki izazov, a taj izazov nam je donio iskustvo. Izazov i iskustvo pretočili su se u praktičnu upotrebu kupca, a praktična i ekonomična upotreba u nove učinkovite proizvode tvrtke ZVG.

Svi proizvodi tvrtke ZVG proizvode se u vlastitim pogonima ili u uskoj suradnji s vodećim proizvođačima u zemlji i inozemstvu. Pri tome se najprije pažljivo provjerava kvaliteta i upotreba, prije nego što se proizvod uvrsti u program proizvoda tvrtke ZVG. Tvrtka ZVG pruža sa svojih 10 grupa proizvoda visokoučinkovite marke za osobnu zaštitnu opremu, higijenu u toaletu i ugostiteljstvu, program čišćenja i ubrusa za čišćenje kao i za ustanove za njegu. Svi proizvodi proizvode se u vlastitim pogonima ili u uskoj suradnji s vodećim proizvođačima u zemlji i inozemstvu.

Nove ideje

Stalni, intenzivni kontakt s praktičnom upotrebom vodi k uspjehu pri traženju novih materijala i metoda, optimiranju radnih procesa te ekonomičnijoj nabavi materijala. Tako nastaju proizvodi kao npr. Multitex® u programu zetPutz®, koji se zahvaljujući svojoj mekanoj i iznimno čvrstoj strukturi materijala svrstavaju u "jednokratne" proizvode. Tekstilne krpe za čišćenje imaju jednaku otpornost na otopine i visoku moć upijanja, no one su bitno povoljnije po cijeni. U području sredstava za čišćenje novi proizvod HR Orange Premium 3 L Mobil uvršten je u asortiman zetClean®. Sredstvo za pranje ruku ugodnog mirisa u ekonomičnom držaču od 3 l uklanja brzo i temeljito s ruku ulje, masne supstance, pa čak i katran. U programu tvrtke ZVG mogu se pronaći brojni inovativni proizvodi koji ne samo da ispunjavaju visoke standarde kvalitete nego su i ekonomični u usporedbi s drugim proizvodima.

Detaljne informacije o proizvodima na www.zvg.hr ili broj telefona: 031/278-360

SVE U JEDNOJ RUCI - PRANJE I ČIŠĆENJE

Širokom ponudom proizvoda u području jednokratne zaštitne odjeće, zaštitnih maski, ubrusa za čišćenje u roli / ubrusa za čišćenje, potrebe za njegom, kao i sredstava za čišćenje i njegu, tvrtka ZVG idealno rješava probleme u industriji, trgovini, obrtu te u ustanovama za njegu. Poduzeće opskrbljuje diljem svijeta svoje kupce visokokvalitetnim proizvodima za čišćenje, sigurnost i higijenu na radnom mjestu. Na prvom mjestu su povoljnost proizvoda i njihova ekološka prihvatljivost te visoka fleksibilnost.

Tvrtka ZVG uvijek je u blizini

Tvrtka ZVG uvijek je u blizini – s dobro organiziranim zaposlenicima u centrali, podružnicama, distributerima te prije svega s kompetentnim stožerom u vanjskoj službi. Osim toga, i svojom prisutnošću na sajmovima, koji omogućuju neposrednu usporedbu različitih proizvoda. Bilo da je riječ o sajmu A+A u Düsseldorfu, sajmu za njegu starijih osoba u Nürnbergu ili na drugim međunarodnim sajmovima kao npr. u Leipzigu, Frankfurtu, Berlinu, Amsterdamu, Singapuru ili Dubaiju.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike