Mozaik
NA IZBORU U ROVINJU

Paula Tandara postala je nova Kraljica Hrvatske
Objavljeno 5. prosinca, 2017.

Na ovogodišnjem izboru za Kraljicu Hrvatske 2017. u Rovinju okrunjena je egzotična Paula Tandara, koja je svojom ljepotom, šarmom i osobnošću očarala žiri, ali i mnogobrojne posjetitelje. Među stručnim žirijem bila je i prelijepa Danijela Gračan, jedina Kraljica Hrvatske koja se okitila i svjetskom titulom Kraljice svijeta, 1989. godine, a među brojnima okupljenima bila je i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, sa suprugom Borisom Rogoznicom. U luksuznom rovinjskom hotelu Lone, pod visokim pokroviteljstvom Grada Rovinja, čak 14 ljepotica iz svih dijelova Hrvatske natjecalo se za prestižnu krunu godine, a uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu prve princeze osvojila je Margarita Veža, titula druge princeze pripala je Antoniji Gržinčić, za kraljicu osobnosti izabrana je Patricia Botić, za kraljicu medija Kaori Maienti, dok se titulom kraljice fotogeničnosti okitila Lauren Cooper.

U raskošnoj dvorani hotela Lone, koja je bila dupkom ispunjena, finalistice su tijekom večeri prošetale u tri izdanja: casual s prelijepim i raskošnim krznenim kaputima, kupaćim kostimima i u svečanom izdanju, za koje se pobrinuo svjetski poznati brend Sherri Hill.

Kroz večer glamura i ljepote posjetitelje su vodili sjajni voditeljski duo Mario Sedmak i Uršula Tolj, a kroz glazbeni program popularni pjevač, skladatelj i kantautor Boris Novković te Osječanka Mia Dimšić. Uz glazbene točke, svoje plesne vještine pokazala je višestruko nagrađivana plesna skupina Megablast. Posjetitelji su također imali prilike uživati u vinu i pjenušcu “Kraljica Hrvatske”, posebnim etiketama koje je samo za ovu prigodu proizvela vinarija Iločki podrum.

Sve djevojke koje se nisu prijavile na ovaj prestižni izbor ljepote novu priliku imat će već sljedeće godine, kada će se tradicionalno održati izbor Kraljica Hrvatske za 2018. godinu. T.K.

Možda ste propustili...

U SUSRET PREMIJERI FILMA

Spot Kultur Shocka

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda