Regija
PUTOPISNA PREDAVANJA

Prvi festival putnika
Objavljeno 5. prosinca, 2017.

SLATINA - Udruga MOTIV, uz suorganizaciju Turističke zajednice i Pučkog otvorenog učilišta, organizira prvi festival putnika KOFER. Prema riječima predsjednice udruge Marike Marić, organizacijom četiri putopisna predavanja u Art dvorani kina, KOFER ima za cilj obogatiti društvenu scenu u prosincu i potaknuti Slatinčane na putovanja i kretanje.

– Jedinstvena iskustva s neobičnih putovanja predstavit će sugrađani Ivona Lozić, Hana i Martina Tepeš, Zdenko Nađ, Helena Roštaš i Mirela Nenadović. Otkrit ćemo nepoznatu Gruziju, doživjeti ludi Rio, pedalirati od Pištane do Amsterdama i upoznati Iran kao jednu od najstarijih civilizacija svijeta - naglasila je.

Kofer će biti otvoren u srijedu, 6. prosinca u 20 sati, kada će Ivona Lozić kroz foto i video prezentaciju odgovoriti na pitanja zašto Gruziju zovu zemljom netaknute prirode, izvrsne hrane i nevjerojatne gostoljubivosti, gdje se uopće nalazi i što ima zanimljivo u toj malo poznatoj državici, kako se popeti na ledenjek, kako (ne) stopirati u zabiti i kako je biti “izgubljen u prijevodu”.P.Ž.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura