Osijek
GRADSKI PRIJEVOZ PUTNIKA OSIJEK

Za trajanja Adventa
nakon 18 sati ne vozi
tramvaj za Bikaru
Objavljeno 4. prosinca, 2017.

Advent koji se ove godine održava u samom središtu grada već prvih dana privukao je velik broj posjetitelja koji su preplavili Trg Ante Starčevića i Županijsku ulicu. To je stvorilo i određene probleme u prometovanju tramvaja za Bikaru, pa su u GPP-u brzo reagirali i odlučili obustaviti ovu tramvajsku liniju (broj 2) od 5. do 31. prosinca, svaki dan od 18 sati.

S tim u svezi GPP će zaustaviti i preusmjeriti svoju Tramvajsku liniju 2: Bikara – Trg A. Starčevića – Bikara, kroz Ulicu Hrvatske Republike. To će biti obavljeno tako da će se u navedenom vremenu kombiniranim prijevozom organizirati promet prema sljedećem rasporedu: umjesto tramvaja na dijelu linije 2, Mačkamama – Kolodvor – Trg A. Starčevića - Mačkamama, prometovat će autobusi na trasi izmijenjene linije: Mačkamama – Kolodvor – Radićeva – Europske avenije – Stepinčeva – Gajev trg – Ulica Hrvatske Republike – Županijska – Mačkamama, uz korištenje svih tramvajskih i autobusnih stajališta pokraj kojih prolazi, a na preostalom dijelu linije 2, Mačkamama – Bikara – Mačkamama, prometovat će tramvaji, uz okretanje tramvaja i presjedanje putnika na Mačkamami s tramvaja na autobuse i obrnuto.

Sav promet odvijat će se prema ustaljenom voznom redu, a 1. siječnja 2018. godine uspostavit će se redovito odvijanje tramvajskog prometa na liniji 2. I.K.

Možda ste propustili...

DRUŠTVO PSIHOLOGA OSIJEK

Mirjani Mozer novi mandat

CRVENI KRIŽ OSIJEK SPREMAN POMOĆI POPLAVLJENIMA

Ćosić: Očekujemo zahtjeve za aparate za isušivanje vlage

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
oglas