Osijek
PRIJAVE DO 18. PROSINCA

Konferencija za srednjoškolce “Croatian Youth Movement”
Objavljeno 5. prosinca, 2017.

Konferencija za srednjoškolce “Croatian Youth Movement” (CYM) u okviru koje će mladi iz čitave Hrvatske imati priliku sudjelovati u radionicama i predavanjima o diplomaciji, međunarodnim odnosima, marketingu i o tome što ih čeka kada postanu studenti, održat će se u Osijeku od 8. do 12. siječnja 2018., pod pokroviteljstvom Američkog veleposlanstva u Zagrebu i u partnerstvu sa Svjetskim savezom mladih.

- Želimo motivirati sudionike da se angažiraju u svome društvu i promijene ono što im smeta – poručuje Maja Grujić (18), organizatorica. Uz mlade mentore i predavače, sudionici će osvijestiti svoju ulogu u društvu te postati aktivni i angažirani mladi građani. Nakon konferencije u svome će okruženju - školi, volonterskoj skupini ili udruzi - predstaviti problem i ideju kako ga riješiti.

Za sudjelovanje u konferenciji prijaviti se mogu srednjoškolci u dobi od 15 do 18 godina, s interesom za politiku, ekonomiju, debate, volontiranje i sudjelovanje u projektima do 18. prosinca 2017., ispunjavanjem prijavnog obrasca na: https://croatianyouthmovement.com. J. Pejaković

Možda ste propustili...

GRAĐANE ZBUNIO NATPIS NA PUTOKAZU

Otkad je Sjenjak ulica?

ŽUPA SV: LEOPLODA MANDIĆA

Katolički kampovi za učenike i mlade

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSJEČKA OBITELJ NA JADRANU

Smještaj, prijevoz i hrana
od 5500 do 13.000 kn

2

JUTARNJA ŠETNJA OAZOM NA RUBU GRADA

Stanovnici Juga 2: Bajer je izvor pozitivne energije

3

DJELATNICI HOTELA OSIJEK PRIREDILI DOČEK KOLEGI - KUHARU REPREZENTACIJE

Chef Tomica Đukić važan je "začin" u uspjehu Vatrenih

oglas