Osijek
PRIJAVE DO 18. PROSINCA

Konferencija za srednjoškolce “Croatian Youth Movement”
Objavljeno 5. prosinca, 2017.

Konferencija za srednjoškolce “Croatian Youth Movement” (CYM) u okviru koje će mladi iz čitave Hrvatske imati priliku sudjelovati u radionicama i predavanjima o diplomaciji, međunarodnim odnosima, marketingu i o tome što ih čeka kada postanu studenti, održat će se u Osijeku od 8. do 12. siječnja 2018., pod pokroviteljstvom Američkog veleposlanstva u Zagrebu i u partnerstvu sa Svjetskim savezom mladih.

- Želimo motivirati sudionike da se angažiraju u svome društvu i promijene ono što im smeta – poručuje Maja Grujić (18), organizatorica. Uz mlade mentore i predavače, sudionici će osvijestiti svoju ulogu u društvu te postati aktivni i angažirani mladi građani. Nakon konferencije u svome će okruženju - školi, volonterskoj skupini ili udruzi - predstaviti problem i ideju kako ga riješiti.

Za sudjelovanje u konferenciji prijaviti se mogu srednjoškolci u dobi od 15 do 18 godina, s interesom za politiku, ekonomiju, debate, volontiranje i sudjelovanje u projektima do 18. prosinca 2017., ispunjavanjem prijavnog obrasca na: https://croatianyouthmovement.com. J. Pejaković

Možda ste propustili...

IZNAJMLJEN DIO DRŽAVNIH LOKALA

Ima nade za buđenje gradskoga središta

UNIKOM ZAPOČEO VELIKO PROLJETNO ČIŠĆENJE GRADA

Za čistoću javnih površina ove godine 460.000 kn više

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROSVJED ZBOG TROVANJA ŽIVOTINJA

U ponedjeljak se očekuju rezultati analize bijele supstance!

2

KRAJ SNA O POSLU DO MIROVINE

Čak 92 posto zaposlenih posao dobilo na određeno

3

PREURANJENO VESELJE RODITELJA VRTIĆARACA

Zasad ništa od niže cijene dok je dijete na “bolovanju”

oglas