Osijek
ZAVRŠEN FOTONATJEČAJ GLASA SLAVONIJE

Mobitel Samsung Galaxy J5 osvojio Mario Đurkić
Objavljeno 5. prosinca, 2017.

Tijekom sedam dana, koliko je trajao Fotonatječaj Glasa Slavonije o temi Vjerujemo u Osijek, pristigle su nam stotine radova. Stručna je komisija bila na stotinu muka kad je morala odabrati samo jednu, pobjedničku fotografiju, a najviše je sreće ovaj put imao Mario Đurkić. Nagrada za fotografiju “I mi vjerujemo u Osijek”, mobitel Samsung Galaxy J5, uručena mu je u poslovnici Centra tehnike u Županijskoj 31.

- Pretposljednji dan natječaja punica mi je javila da je vidjela oglas za fotonatječaj u Glasu te mi ga je 'ufotkala' i poslala. Najprije sam imao na umu drugu fotografiju, ali dok sam pretraživao u laptopu one najbolje koje sam snimio ove godine, a da pritom odgovaraju temi fotonatječaja, našao sam ovu na kojoj sa sinom gledam u suton prema osvijetljenom pješačkom mostu. Čim sam je ugledao, znao sam da je kao stvorena za ovaj natječaj i poslao je na naznačeni mail. Zanimljivo, nakon sedam godina vratio sam se iz Rijeke u svoj rodni grad baš ovog ljeta i nedugo zatim nastala je ta fotografija. Nagradu koju sam osvojio poklonit ću svojoj ženi, njezin je mobitel već pri izdisaju, pa će joj to biti super dar za božićne blagdane - rekao nam je presretni Mario nakon uručenja nagrade i poziranja pred objektivom našeg fotoreportera s direktorom Centra tehnike Tomislavom Jelićem.

Pobjednik našeg fotonatječaja amaterski se bavi fotografijom od 2011. godine. Tko zna, možda jednoga dana postane naš novi kolega u redakciji. A. Andrejek

Možda ste propustili...

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

Najčitanije iz rubrike