Mozaik
SEA STAR FESTIVAL 2018.

U utorak kreće prodaja najjeftinijih ulaznica
Objavljeno 4. prosinca, 2017.

Početak prodaje ulaznica za drugo izdanje Sea Star festivala tempiran je za utorak, 5. prosinca točno u 10 sati. U ponudi će se naći festivalske ulaznice po poklon-cijeni od samo 199 kn, što je ušteda od čak 70 posto u odnosu prema finalnoj cijeni. Broj tih ulaznica vrlo je limitiran količinom, a poklon-cijena vrijedit će najduže 24 sata. Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn. I festivalske i VIP ulaznice moći će se kupiti na svim poznatim prodajnim mjestima te online kod Ticket Shopa i Entrija.

- Sea Star nastavlja dobru tradiciju Exita da domaćoj i regionalnoj publici prvoj ponudi ulaznice po cijenama koje su neusporedivo niže u odnosu prema drugim europskim festivalima istog ranga. Znamo vrlo dobro odakle smo potekli, iz koje želje smo sve pokrenuli. S našom publikom smo na iste fakultete išli, u istim klubovima svirke slušali te, iako na naše festivale dolazi publika iz više od 60 zemalja svijeta, domaća publika, a nama je to cijela regija, uvijek nam je na prvom mjestu - izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita.

Novi Sea Star festival održat će se od 24. do 27. svibnja 2018. godine. Formula 2+2 pokazala se uspješna prve sezone, pa će tako u petak, 25. i subotu, 26. svibnja Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi u sad već regionalno poznatoj laguni umaškog kompleksa Stella Maris. Četvrtak, 24. bit će dan zagrijavanja, a nedjelja, 27. svojevrstan "after party", tijekom kojih će festival raditi u drukčijem formatu. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SNIMANJE EMISIJE HRVATSKE TELEVIZIJE

Ivankovčani uživali u
spektaklu "Lijepom našom"

2

AUTO MARITEA MISS I MISTER TURIZMA HRVATSKE 2018.

Emilly Mršić i Sven Vlahoviček, Miss i Mister turizma Hrvatske 2018

3

HUMANITARNI KONCERT ROTARY KLUBA OSIJEK

Tolja nastupa u osječkom HNK