Mozaik
SEDMI ZAREDOM

Osječki Noćni friz
Objavljeno 5. prosinca, 2017.

Prošli je vikend u Osijeku zaključen još jednim ekskluzivnim, sedmim zaredom, Noćnim frizom. Revijski je to događaj u kojemu osječki obrtnici frizeri u duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i zlatara, svoju maštu u oblikovanju frizura predstavljaju svojim klijentima. Petnaestak frizera, svaki sa po tri modela, tri kreacije, tako se u nedjelju u večernjim satima predstavilo revijom koja je održana u prostoru Riverside Ballrooma Zoo hotela.

Zanimljiv je razvoj koncepta Noćnog friza koji je krenuo od same zamisli da frizeri noću otvore svoja vrata sugrađanima na način koji odrede sami vlasnici salona. Tako se prve godine započelo promocijom trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u šest frizerskih salona. Nakon dvije godine događaj je narastao na deset salona koji su zajedničkim snagama, naravno, uz potporu Udruženja obrtnika Osijek napravili reviju u atriju Arheološkog muzeja u kojem smo na nekoliko modela prikazali sve što u svakodnevnom radu s klijentima ne možemo, pa smo tako na glavama svojih modela imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga... Od tada “friz” je svake godine bio u velikom prostoru.

Ove godine, kako kažu organizatori, vođeni nekom posebnom energijom, svoj program predstavili su u znatno većem, posebnom prostoru, uz goste frizere, krojače, kozmetičare i glazbenike, pa su se odlučili za prostor Ballrooma. Pokrovitelji ovogodišnjeg Noćnog friza su uz Udruženje obrtnika, Grad Osijek, Tobler, Zoo hotel i GPP. D.Ku.

Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

Najčitanije iz rubrike