Mozaik
ODRŽALA BOŽIĆNI KONCERT U LISINSKOM

Mia Dimšić: Vidimo se u Osijeku 22. prosinca
Objavljeno 5. prosinca, 2017.
Na rasprodanom koncertu izvela je svoje pjesme, božićne i nekoliko obrada

Osječanka Mia Dimšić vrlo je uspješnu 2017. godinu zaključila objavom božićnog albuma i velikim rasprodanim božićnim koncertom za male i velike, pod nazivom "Život nije siv" koji je održan u nedjelju, u Lisinskom.

Sve je počelo zanimljivim nastupom mladog glazbenika Juana Agustina Lopeza koji je izveo medley na ukulelama, potom je na pozornicu došla Mia i s bendom izvela “Božićno jutro”.

- Juan Agustin Lopez sudjelovao je ove godine na showu “Supertalent” i dogurao do polufinala. Na prvoj audiciji na ukulelama je otpjevao “Život nije siv” i tu sam ga primijetila, jako mi se svidjela njegova zarazna energija i pozitiva i pozvala sam ga da otvori koncert. Inače je iz Argentine, ovdje živi godinu i pol i svira po zagrebačkim tramvajima - kaže Mia o svojem posebnom gostu na koncertu, na kojemu su uz nju nastupili još i Saša Lozar i Domenica, s kojima je Mia izvela duete. Uz to, na repertoaru su bile božićne pjesme i naravno Mijine pjesme s albuma “Život nije siv”, te nekoliko obrada. Prije koncerta, na kojemu je bilo i mnoštvo najmlađih obožavatelja, spremno se slikala s njima i dijelila im autograme.

- Koncert je bio predivan, dvorana puna pozitivne energije i ljudi su pjevali s nama! Atmosfera je bila vrlo opuštena i svi smo uživali. Nadam se da ovo nije zadnja prilika za druženje s publikom na toj posebnoj pozornici! Blagdane ću provesti radno, imam puno gaža s bendom do same Nove godine koju ćemo odsvirati u Umagu, a u Osijeku sam na Adventu 22. prosinca! - rekla nam je Mia, koja je i dan nakon koncerta u Lisinskom bila pod dojmom. Za kraj je oduševljenoj publici, kao što je to već tradicionalno kad je riječ o njezinim koncertima, izvela svoj hit “Život nije siv”. Budući da je ipak riječ o božićnom koncertu, za bis je izvela prigodnu “Veselje ti navješćujem”.

Inače, 2017. godina bila je doista sjajna za Miju, a započela je nastupom na Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Sanjaj me". Njezin prvi album "Život nije siv" samo tri tjedna nakon objavljivanja postao je najprodavaniji domaći album u Hrvatskoj, a takav je uspjeh Miji donio i lijepa priznanja. Ističu se četiri nominacije za nagradu Porin te na posljetku i osvojeni Porin za najbolji videobroj "Život nije siv", zatim nagrada Hrvatske diskografske udruge za Najboljeg novog izvođača 2016., nagrada CMC televizije za najbolju izvođačicu 2016. godine te nagrada "Moj prvi Music pub – Pjevačica 2016." emisije Music pub Zlatka Turkalja Drugog programa hrvatskog radija. Kao nagradu za sve dotadašnje uspjehe, u lipnju ove godine Mijin album "Život nije siv" objavljen je i na vinilu! Pjesme "Bezimeni" i "Sunce, oblak, vjetar" s kojom je Mia pobijedila na ovogodišnjem Splitskom festivalu, među najemitiranijim su singlovima u Hrvatskoj tijekom 2017. godine, a tom se popisu sada pridružuje i najnovija pjesma "Kiša", koja je prošlog tjedna debitirala na HR Top 40 na 4. mjestu! Nadamo se da će i 2018. za talentiranu mladu Osječanku biti bar ovako dobra, ako ne i bolja.

Tanja KVORKA

blagdani

PROVEST ĆU IH RADNO, IMAM PUNO GAŽA

Možda ste propustili...

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

Najčitanije iz rubrike