Regija
BOGATI PROGRAM DO NOVE GODINE

Otvoreno klizalište i Advent u Belišću
Objavljeno 3. prosinca, 2017.

U organizaciji Grada Belišća i tamošnje Turističke zajednice otvoreno je klizalište i manifestacija “Advent u Belišću”. U blagdanskom ozračju na Trgu Ante Starčevića u Belišću, organiziran je bogat program u povodu otvorenja nadolazeće klizališne sezone, a zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić uz nazočnost gradonačelnika grada Belišća Dinka Burića, svečano je otvorio klizalište i manifestaciju “Advent u Belišću 2017” koja će potrajati do Nove godine.

Program su otvorile juniorke i kadetkinje Belišćanskih mažoretkinja u novim uniformama, a nakon njih slijedila je revija na ledu Klizačko-koturaljkaškog kluba “Medveščak” iz Zagreba. Klizači su u desetak točaka umjetničkog klizanja pokazali svoj talent i Belišćanima poklonili vrlo lijep i zanimljiv doživljaj. Nakon njihovog nastupa, građani su mogli uživati u besplatnom klizanju. Inače, tijekom prosinca, posjetitelji će imati prilike uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu. Valja naglasiti i da će Adventski sajam trajati cijeli mjesec prosinac gdje će izlagači u drvenim kućicama na Trgu Ante Starčevića izlagati prigodne suvenire i druge blagdanske proizvode, a za hladne dane restoran Gutmann je pripremio tople napitke i hranu.

Klizalište će za sve građane i posjetitelje biti otvoreno do 14. siječnja 2018. godine, radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Radnim danom od 10 do 14 sati bit će organizirano besplatno klizanje za djecu osnovnih škola i vrtića. Ulaznica za klizalište je pet kuna, a najam klizaljki je također pet kuna.L.Aničić

Možda ste propustili...

VATROGASNA ZAJEDNICA VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE - REZIME 2023. GODINE

Vatrogasci imali 1600 intervencija

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike