Regija
BOGATI PROGRAM DO NOVE GODINE

Otvoreno klizalište i Advent u Belišću
Objavljeno 3. prosinca, 2017.

U organizaciji Grada Belišća i tamošnje Turističke zajednice otvoreno je klizalište i manifestacija “Advent u Belišću”. U blagdanskom ozračju na Trgu Ante Starčevića u Belišću, organiziran je bogat program u povodu otvorenja nadolazeće klizališne sezone, a zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić uz nazočnost gradonačelnika grada Belišća Dinka Burića, svečano je otvorio klizalište i manifestaciju “Advent u Belišću 2017” koja će potrajati do Nove godine.

Program su otvorile juniorke i kadetkinje Belišćanskih mažoretkinja u novim uniformama, a nakon njih slijedila je revija na ledu Klizačko-koturaljkaškog kluba “Medveščak” iz Zagreba. Klizači su u desetak točaka umjetničkog klizanja pokazali svoj talent i Belišćanima poklonili vrlo lijep i zanimljiv doživljaj. Nakon njihovog nastupa, građani su mogli uživati u besplatnom klizanju. Inače, tijekom prosinca, posjetitelji će imati prilike uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu. Valja naglasiti i da će Adventski sajam trajati cijeli mjesec prosinac gdje će izlagači u drvenim kućicama na Trgu Ante Starčevića izlagati prigodne suvenire i druge blagdanske proizvode, a za hladne dane restoran Gutmann je pripremio tople napitke i hranu.

Klizalište će za sve građane i posjetitelje biti otvoreno do 14. siječnja 2018. godine, radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Radnim danom od 10 do 14 sati bit će organizirano besplatno klizanje za djecu osnovnih škola i vrtića. Ulaznica za klizalište je pet kuna, a najam klizaljki je također pet kuna.L.Aničić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana