Sport
STOLNOTENISKA SUPERLIGA

Osječki trojac zaustavio Libertas
Objavljeno 3. prosinca, 2017.

Godinama u stolnoteniskoj dvorani Gradskog vrta nije odigran tako kvalitetan, zanimljiv i neizvjestan meč kao onaj subotnji u kojem je momčad Vodovod Osijeka nakon četiri sata igre svladala dubrovački Libertas s ukupnih 4:3!

Sjajno raspoloženi Vjekoslav Zovko, Mario Banek i Dragan Knežević kreirali su prvorazrednu senzaciju i u drami od sedam činova dobili aktualne prvake države te Libertasu nanijeli prvi ovosezonski poraz.

Počelo je idealno za osječke stolnotenisače, Zovko je dobru formu potvrdio protiv Ivana Juzbašića i domaćinu donio prednost od 1:0. Knežević je izgubio od Japeca, ali je prednost “vodenima” vratio sjajni Mario Banek, koji je u četiri seta iznenadio Nevena Juzbašića. Potom su Dubrovčani dobili dvije partije i poveli 3:2, činilo se da neće biti senzacije, ali onda je za stol izišao Banek i u fantastičnih pet setova dobio još jednog Juzbašića, Ivana, te poravnao na 3:3. A onda u odlučujućoj partiji osječki veteran Dragan Knežević “okrenuo” je Nevena Juzbašića za veliko slavlje “vodenih”. Knežević je lako izgubio prva dva seta, ali se onda nevjerojatno vratio i u preostale tri dionice potvrdio da i s 50 godina na leđima još uvijek može pobjeđivati mlađe i sjajne hrvatske stolnotenisače. I. Liović

Vodovod Os. 4
Libertas 3

Zovko - I. Juzbašić 3:1; Knežević - Japec 2:3; Banek - N. Juzbašić 3:1; Zovko/Banek - I. Juzabšić/Japec 1:3; Zovko - Japec 1:3; Banek - I. Juzbašić 3:2; Knežević - N. Juzbašić 3:2.

Možda ste propustili...

MALA ODBOJKA NA REGIONALNOJ RAZINI

Rivalima motiv za dalje, Mursi primat

Najčitanije iz rubrike