Sport
DOBRA VIJEST ZA HRVATSKU: VRATIO SE DUVNJAK

Ako ću u siječnju biti dobro, igram za Hrvatsku
Objavljeno 3. prosinca, 2017.

Domagoj Duvnjak vratio se u igru! Nakon više od sedam mjeseci pauze zbog operacije koljena najbolji hrvatski rukometaš opet “dirigira” igrom svog Kiela, a nadamo se da će u siječnju predvoditi i našu reprezentaciju na EURU kojem smo domaćini.

Duvnjak je u pobjedi svog Kiela protiv Huttenberga (33:24) zabio tri pogotka, ali to je manje važno, jer najvažnije je da se vratio poslije 227 dana “bolovanja”. Duvnjakov povratak euforično su popratili i brojni njemački navijači. Kad je istrčao na zagrijavanje, tribine i igrači pozdravili su ga pljeskom i ovacijama, kao i u 19. minuti kada je ušao u igru.

- Presretan sam. Noge su mi se tresle i bio sam nervozan cijeli dana prije utakmice - kazao je hrvatski rukometaš. Iako u njegovom Kielu nisu presretni što želi igrati na Europskom prvenstvu, Đakovčanina ne zanima stav kluba i jedva čeka okupljanje reprezentacije.

- Koljeno je dobro. Ako ću se osjećati dobro i u siječnju, igrat ću za Hrvatsku - potvrdio je Duvnjak. Cijela Hrvatska priželjkuje da bude dobro, jer “kauboji” bez Duvnjaka i s njim nisu ista momčad. I. Li.

Najčitanije iz rubrike