Osijek
GRAD RASPISAO POZIV ZA DOSTAVU PONUDA

Dogradnja IT infrastrukture za još sedam osnovnih škola
Objavljeno 4. prosinca, 2017.

Grad Osijek raspisao je Poziv za dostavu ponuda za potrebe dogradnje IT infrastrukture osnovnih škola Grada Osijeka, kako bi se još sedam osnovnih škola uskoro moglo uključiti u projekt e-dnevnika, odnosno e-škola. To su OŠ Vladimira Becića, OŠ Ljudevita Gaja, OŠ Ljudevita Gaja – PŠ Sarvaš, OŠ Ivana Filipovića, OŠ Josipovac, OŠ Retfala i OŠ August Šenoa.

Prema preporukama CARNet-a određeni su minimalni tehnički preduvjeti koje škola mora ispuniti. S obzirom na to da navedene škole imaju različite stupnjeve izgrađenosti mrežne infrastrukture, obavljeni su izvidi i napravljene orijentacijske grube skice. Na temelju izvida i skica napravljeni su troškovnici po školama. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 96.000 kuna bez PDV-a, a birat će se ekonomski najpovoljnija ponuda koja ispuni sve kriterije.

Do sada su u CARNet-ov projekt e-škola – cjelovite informatizacije procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeća, uključene četiri osječke škole: OŠ Vijenac, OŠ Franje Krežme, OŠ Mladost, Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića, a u projekt e-dnevnika 25 škola. Poziv i pripadajuća dokumentacija nalaze se na www.osijek.hr. J.P.

Možda ste propustili...

OSJEČKI “DOBRI DUHOVI”

Motomrazovi opet razveselili sugrađane

ZAMJENIK VELEPOSLANIKA NJEMAČKE BORAVIO U OSIJEKU

Jačanje gospodarske suradnje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NEODGOVORNI SUVLASNICI

U zgradi ima tri lokala,
a ne plaća pričuvu!?

2

NOVE VJEŠTINE ZA NOVE IZAZOVE

Liječeni ovisnici educiraju se za tražena zanimanja

3

PODJELA HUMANITARNE POMOĆI U ‘‘RIJECI LJUBAVI’’

Udvostručili pakete života da
nitko za Božić ne bude gladan

oglas