Sport
KOPRIVNIČANI PUNI OPTIMIZMA

Osječanima će biti znatno teže
Objavljeno 2. prosinca, 2017.

Odlična atmosfera zavladala je u svlačionici Slavena Belupa nakon dvije uzastopne pobjede s kojima se momčad podigla prema sredini prvenstvene ljestvice. Iznimno važan bio je gostujući trijumf protiv Rudeša, na što se nadovezalo i domaće slavlje s Istrom 1961 koja je stigla pritisnuta velikim problemima, ali na terenu se to nije osjećalo. A nakon dva trijumfa slijedi gostovanje u osječkom Gradskom vrtu. Trener Tomislav Ivković uoči puta u Slavoniju ponavlja kako njegova momčad u Gradskom vrtu može napraviti dobar posao, a šansa je - umor domaćina i pritisak koji je na bijelo-plavima. Slično razmišljaju i igrači Slaven Belupa.

- Dobro se radi na treninzima, odlično smo posloženi, dosta radimo na taktici. Sigurno se nikome nećemo predati, ali idemo od utakmice do utakmice. Osijek je u srijedu igrao Kup s Hajdukom, a mi smo imali sedam dana da se kvalitetno spremimo. To je naša šansa koju moramo iskoristiti - poručio je Slavenov napadač Pero Pejić.

Zanimljivo je da koprivnički prvoligaš nije spojio tri prvenstvene pobjede još od kraja prošle godine, kad je dobio četiri u nizu i praktički riješio pitanje opstanka u ligi. No, i eventualni bod iz Gradskog vrta bio bi uspjeh za Ivkovićevu momčad. R. I.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike