Mozaik
RASPRODALA LISINSKI

Mia Dimšić objavila novi album "Božićno jutro"
Objavljeno 2. prosinca, 2017.

Jedna od najpopularnijih pjevačica i kantautorica na domaćoj glazbenoj sceni, Osječanka Mia Dimšić, rasprodala je "Božićni koncert za male i velike" koji će održati u nedjelju, 3. prosinca u 18 sati u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Mia je svojim glazbenim talentom i pjesmama osvojila široku publiku te potpuno opravdala naziv pjevačke senzacije! Debitantski album "Život nije siv" nakon samo tri tjedna od objavljivanja postao je najprodavaniji domaći album u Hrvatskoj, a takav je uspjeh Miji donio i lijepa priznanja. Ističu se četiri nominacije za nagradu Porin te naposljetku i osvojeni Porin za najbolji videobroj "Život nije siv", zatim nagrada Hrvatske diskografske udruge za najboljeg novog izvođača 2016., nagrada CMC televizije za najbolju izvođačicu 2016. godine te nagrada "Moj prvi Music pub – Pjevačica 2016." emisije Music Pub Zlatka Turkalja Drugog programa hrvatskog radija. Kao nagradu za sve dotadašnje uspjehe, u lipnju ove godine Mijin album "Život nije siv" objavljen je i na vinilu.

Pjesme "Bezimeni" i "Sunce, oblak, vjetar" s kojom je Mia pobijedila na ovogodišnjem Splitskom festivalu, među najvrćenijim su singlovima u Hrvatskoj tijekom 2017. godine, a tom se popisu sada pridružuje i najnovija pjesma "Kiša" koja je prošlog tjedna debitirala na HR Top 40 na 4. mjestu! Šlag na kraju izuzetno uspješne godine, uz rasprodanu Veliku dvoranu Lisinski je i Mijin novi studijski album "Božićno jutro" s 11 božićnih pjesama na hrvatskom i engleskom jeziku, koji je objavljen jučer, a koji će Mija ekskluzivno predstaviti u Lisinskom! T.K.

Album donosi 11 božićnih pjesama na hrvatskom i engleskom jeziku

Možda ste propustili...

DOKUMENTARNI FILM “SLY”

Premijera filma o Stalloneu

ZA UKUPNO 38 KATEGORIJA

Prijave za Porin

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana