Osijek
FOTONATJEČAJ GLASA SLAVONIJE

Pobijedila fotografija Marija Đurkića "I mi vjerujemo u Osijek"
Objavljeno 1. prosinca, 2017.

l I mi vjerujemo u Osijek - naziv je fotografije koja je jednoglasnom odlukom komisije Glasa Slavonije izabrana za pobjedničku na Fotonatječju na temu Vjerujemo u Osijek /grad, ljudi i inspiracija/, organiziranom u povodu Dana grada Osijeka. Autor pobjedničke fotografije je Mario Đurkić iz Osijeka.

Sponzor nagrade Centar tehnike Marija Đurkića nagradit će mobilnim telefonom Samsung Galaxy J5 (2017). Nagrada će mu biti uručena u ponedjeljak, 4. prosinca, u 12 sati, u Centru tehnike u Osijeku, Županijska 31.

Fotografija I mi vjerujemo u Osijek, najbolje ilustrira temu koja se provlači kroz cijeli slavljenički posebni prilog Glasa Slavonije. Kao i Osječani koji su iznijeli svoje priče o sebi u Osijeku i Osijeku u sebi, tako je i Mario Đurkić svojom fotografijom, prema mišljenju Glasove komisije, prikazao ono esencijalno: osječku sadašnjost i osječku budućnost koja počiva na ljubavi. Prema gradu i svima nama koji živimo, volimo i nadamo se u njegovu nesalomljivom okrilju. Poput obitelji, jer mi to jesmo.

Najčitanije iz rubrike