Crna kronika
TERETE GA ZA TEŠKI ZLOČIN

Optužnica zbog ubojstva u Slatini
Objavljeno 1. prosinca, 2017.

Vezani članci

UBOJSTVO U SREDIŠTU SLATINE

Iz pištolja pucao u vozača pa mirno odšetao u policiju

ISTRAŽIVANJE ZLOČINA U SLATINI

Predložen istražni zatvor protiv ubojice

SLATINA - Protiv Miroslava Čižića (38) podignuta je optužnica zbog teškog ubojstva sugrađanina Marija Škiljića (43) 31. kolovoza ove godine u središtu Slatine. Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru optužnicu je protiv 38-godišnjaka podignulo i zbog ilegalnog posjedovanja i nabavljanja oružja.

Bjelovarsko odvjetništvo 38-godišnjaka tereti optužnicom da je navedenog dana oko 13.45 sati u Slatini, znajući da se u parkiranom osobnom vozilu nalazi 43-godišnjak, s namjerom da ga ubije, iz revolvera koji je ilegalno nabavio i posjedovao ispalio dva hitca u glavu muškarca u vozilu. Pri tome mu je zadao teške i za život opasne ozljede zbog kojih je 43-godišnjak preminuo istog dana u Općoj bolnici Virovitica. Nakon ispaljivanja smrtonosnih hitaca, Čižić se, što su vidjeli brojni očevidci, odšetao u obližnju policijsku postaju i predao se.

Županijsko državno odvjetništvo predložilo je u optužnici da se 38-godišnjaku produlji istražni zatvor, a Vijeće Županijskog suda u Bjelovaru je taj prijedlog prihvatilo ocijenivši kako u konkretnom slučaju postoji opravdana bojazan da bi boravkom na slobodi mogao ponovno počiniti teško kazneno djelo.S.Lacić

Možda ste propustili...

OTKRIVENO VIŠE KRADLJIVACA U SLAVONIJI

Tri žene ukrale desetke parfema

TEŠKO STRADAO 46-GODIŠNJAK, VEĆ JE OSUĐIVAN ZBOG ALKOHOLA

Pijan s traktorom sletio s ceste

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana