Crna kronika
OČEVID NA OBILAZNICI

Za sudar s kamionom kriva vozačica auta
Objavljeno 27. studenog, 2017.

Vezani članci

SUDAR KAMIONA I AUTA NA OBILAZNICI

Vatrogasci spašavali zarobljenu vozačicu

Nakon sudara u petak nešto nakon 16 sati na osječkoj južnoj obilaznici utvrđeno je kako je do nesreće došlo. Kako doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske, 31-godišnja vozačica automobila kretala se od istoka prema zapadu i u jednom trenutku prešla na prometni trak namijenjen za vozila iz suprotonog smjera. Zbog toga je prednjim dijelom udarila u prednji dio nailazećeg kamiona, kojim je upravljao 22-godišnjak. Automobil se od siline sudara zarotirao i prednjim dijelom udario u stupić pokraj ceste te sletio u odvodni kanal, gdje se zaustavio. Kamion se također zarotirao te sletio s ceste, na travu uz rub kolnika, i udario u prometni znak.

Kako su se zbog sudara vrata automobila deformirala, teško ozlijeđenu ženu iz automobila su izvukli osječki profesionalni vatrogasci, koji su pneumatskim škarama izrezali vrata. Cijelo vrijeme vatrogasne intervencije uz ozlijeđenu su ženu, kojoj su bile prikliještene noge, bili su djelatnici Hitne pomoći. U KBC-u Osijek završio je i vozač kamiona, koji je lakše ozlijeđen.

Kako je kamion zauzeo više od jednog prometnog traka, tijekom očevida taj je dio obilaznice bio zatvoren za sav promet, pa su vozila prometni policajci preusmjeravali na alternativne pravce.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike