Regija
DONACIJA IZ NJEMAČKE

Našičkoj bolnici stigli kreveti, pomagala, posteljina...
Objavljeno 22. studenog, 2017.

NAŠICE - Iz njemačkog grada Verla stigla je donacija bolničkih kreveta i opreme za Opću bolnicu. Među opremom su se našla i ortopedska pomagala, posteljina, tekstil i ostali potrebni potrošni materijal. Kamion pomoći stigao je zahvaljujući požrtvovnim supružnicima Ivanu Nikolaševiću i Sussane Grund, koji su u više navrata pomogli našičku bolnicu. Naime, Sussane Grund je inicijatorica više humanitarnih akcija diljem Europe, a prije 16 godina bila je pacijentica ove bolnice. Ovu vrijednu donaciju dočekali su ravnatelj Opće bolnice, dr. Hrvoje Šimić, i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdana Gvozdanović.

- Možemo iskazati zadovoljstvo što nam je stigla još jedna vrijedna donacija iz Njemačke u čemu su veliku ulogu odigrali bračni par Sussane Grund i Ivan Nikolašević, koji je rodom iz Podgorača. Humanitarci nisu žalili ni vremena ni truda da prikupe ovu donaciju i dopreme u našu ustanovu. Važno je istaknuti da je ovo treća donacija nakon lipnja 2013. godine te travnja ove godine od Sussane Grund i Ivana Nikolaševića te im zahvaljujem u ime uprave i djelatnika bolnice te svih korisnika naših usluga - rekao je dr. Šimić.

Ravnatelj bolnice posebno je zahvalio i medicinskoj sestri Nataši Žagar, koja je i ovaj put bila glavni prevoditelj i suradnik uprave bolnice u realizaciji donacije. Donirani namještaj i oprema bit će raspoređeni na odjele na kojima je najveća frekvencija bolesnika.S.Fridl

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJAT ĆE VUKOVARSKO-SRIJEMSKU ŽUPANIJU

Kazalište Županja i Scena Martin na državnim festivalima

CRVENI KRIŽ: MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE

OŠ Bilje i Medicinska škola Osijek pobijedili

Najčitanije iz rubrike